Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Voorgerechten

Koude voorgerechten

Carpaccio van rundvlees met parmesaan en fijne olijfolie14.9
Kikkerbillen – lookboter14.9
Langgesneden gerookte zalm – garni16.1
Diepe oesters natuur (6 stuks) geserveerd op schilferijs15.95
Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar16.9
Lauw geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing17.3
Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)16.5
Ganzenleverterrine – espuma van mango - vijgenbrood18.9
Assortiment van verse meloen met gandaham (geserveerd met een glaasje dessertwijn)16.9
Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen18.9
Halve kreeft” belle vue”27.3
Assiette fruits de mer (oesters – kreukels – wulken – boeketgarnalen – grijze garnalen – scampi – gamba – langoustine)29.9

Soepen

Dagsoep8
Bisque14.9

Warme voorgerechten

Kaaskroketten 13.9
Briekroketjes - gemengde sla met walnoten en frambozendressing15.3
Kibbeling van wijting met tartaarsaus14.3
Garnaalkroketten met Zeebrugse grijze garnaaltjes19.6
Scampi “Diabolique” in een pittige tomatensaus16.9
Escargots op Bourgondische wijze13.9
Kalfszwezerik – Parijse champignons – oesterzwam - truffelboter24.3
Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje - zeekraal21.9

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van boschampignons – stukjes wilde bosduif
  • Wildkroketjes – fijn gegarneerd
  • Gemarineerde zalm – zeezout – dille – roze peper

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Stoverij van jachtree – groene peper – winterse groenten – op zeezout gebakken jonge aardappel
  • Kabeljauw op Oostende wijze (kreeftensaus – champignons – zeevruchtjes)

Nagerecht keuze:

  • Ijs van mascarpone – cacaopoeder
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

te reserveren via deze link