Brasserie – Restaurant
Afhaalgerechten Oliver

Voorgerechten

Koude voorgerechten

Carpaccio van rundvlees met parmesaan en fijne olijfolie15.9
Langgesneden gerookte zalm – garni17.20
Diepe oesters natuur (6 stuks) geserveerd op schilferijs17.60
Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar17.90
Lauw geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing17.90
Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)16.9
Ganzenleverterrine – espuma van mango - vijgenbrood22.70
Assortiment van verse meloen met gandaham (geserveerd met een glaasje dessertwijn)17.90
Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen19.50
Halve kreeft” belle vue”28.90
Assiette fruits de mer (oesters – kreukels – wulken – boeketgarnalen – grijze garnalen – scampi – gamba – langoustine)35.90

Soepen

Dagsoep8.7
Bisque (geserveerd met stukjes kreeft)16;5
Rijkelijke vissoep22.50

Warme voorgerechten

Kaaskroketten 13.9
Kikkerbillen - lookboter16.90 / 24.90
Kibbeling van wijting met tartaarsaus15.50
Briekroketjes - gemengde sla met walnoten en frambozendressing17.90
Garnaalkroketten met Zeebrugse grijze garnaaltjes19.6
Wilde Scampi “Diabolique” in een pittige tomatensaus18.20
Wilde Scampi met gele kerrie18.20
Escargots op Bourgondische wijze15.30
Kalfszwezerik – Parijse champignons – oesterzwam - truffelboter26.30
Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje - zeekraal23.90
Reuze gamba - lookroomsaus - verse tuinkruiden (topproduct met gewicht van ca 260gr per stuk)25.90

Voorgerecht keuze:

  • Verse groentesoep van de dag
  • Risotto van wilde scampi
  • Diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Spaghetti Carbonara
  • Traag gegaarde varkensschenkel – in goede boter gebakken boontjes – rozemarijnaardappel
  • Gepocheerde zeewolf dugléré

Nagerecht keuze:

  • Spiraal van passievrucht – merengue – tartelette
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 39.50 euro

te reserveren via deze link