Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Voorgerechten

Koude voorgerechten

Carpaccio van rundvlees met parmesaan en fijne olijfolie15.5
Kikkerbillen – lookboter14.90 / 22.90
Langgesneden gerookte zalm – garni16.5
Diepe oesters natuur (6 stuks) geserveerd op schilferijs17.30
Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar16.9
Lauw geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing17.5
Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)16.9
Ganzenleverterrine – espuma van mango - vijgenbrood20.7
Assortiment van verse meloen met gandaham (geserveerd met een glaasje dessertwijn)16.9
Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen18.9
Halve kreeft” belle vue”27.3
Assiette fruits de mer (oesters – kreukels – wulken – boeketgarnalen – grijze garnalen – scampi – gamba – langoustine)31.50

Soepen

Dagsoep8
Bisque14.9

Warme voorgerechten

Kaaskroketten 13.9
Briekroketjes - gemengde sla met walnoten en frambozendressing17.30
Kibbeling van wijting met tartaarsaus14.7
Garnaalkroketten met Zeebrugse grijze garnaaltjes19.6
Wilde Scampi “Diabolique” in een pittige tomatensaus17.50
Wilde Scampi met gele kerrie17.50
Escargots op Bourgondische wijze14.9
Kalfszwezerik – Parijse champignons – oesterzwam - truffelboter25.90
Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje - zeekraal22.90
Reuze gamba - lookroomsaus - verse tuinkruiden (topproduct met gewicht van ca 260gr per stuk)24.90

 

 

 

Voorgerecht keuze:.

  • Aspergeroomsoep – snippers van gerookte zalm – mimosa van ei
  • Risotto met Belgische asperges
  • Ardeense kroketjes (huisbereide kaaskroketjes gevuld met kaas en Ardeense ham)

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Raviolini met asperges – dillesausje
  • Parelhoen – lentegroentjes – natuurjus – op zeezout gebakken jonge aardappelen

Nagerecht keuze:

  • Mascarpone-ijs – cacao
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 37.50 euro

 

Enkel te reserveren via deze link