Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Voorgerechten

Koude voorgerechten

  • Carpaccio van rundvlees met parmesaan en fijne olijfolie  14.90
  • Diepe oesters natuur (6 stuks) geserveerd op schilferijs  15.90
  • Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar 16.90
  • Lauw geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing17.30
  • Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)16.50
  • Ganzenleverterrine – espuma van peer – vijgenbrood  18.60
  • Assortiment van verse meloen met gandaham (geserveerd met een glaasje dessertwijn)  16.90
  • Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen 18.90
  • Halve kreeft” belle vue”  26.90

Soepen

  • Dagsoep   8.00
  • Bisque (geserveerd met stukjes kreeft)  14.90

 

Warme voorgerechten

  • Kaaskroketten  13.90
  • Ardeense kroketten (kaaskroketten met Ardeense ham)14.60
  • Briekroketjes – gemengde sla met walnoten en frambozendressing  15.30
  • Kibbeling met tartaarsaus  13.90
  • Garnaalkroketten met Zeebrugse grijze garnaaltjes 19.60
  • Scampi “Diabolique” in een pittige tomatensaus16.90
  • Escargots op Bourgondische wijze   13.90
  • Kalfszwezerik – Parijse champignons – oesterzwam – truffelboter 23.90
  • Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje – zeekraal 21.50

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Ravioli gevuld met truffel – romig truffelsausje
  • Gevulde Sint-Jacobschelp gegratineerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Varkenswangen – warme groentewaaier – natuurjus – aardappelkroketjes
  • Op vel gebakken kabeljauw – beukenzwam – jonge bladspinazie – blanke botersaus – deegwaren gevuld met zilt zeewier

Nagerecht keuze:

  • Tartufo bianco (ijsbonbon –  espressoroomijs – meringue)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link