Brasserie – Restaurant

Voorgerechten

Koude voorgerechten

Carpaccio van rundvlees met parmesaan en fijne olijfolie15.5
Kikkerbillen – lookboter14.90 / 22.90
Langgesneden gerookte zalm – garni16.5
Diepe oesters natuur (6 stuks) geserveerd op schilferijs17.30
Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar16.9
Lauw geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing17.5
Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)16.9
Ganzenleverterrine – espuma van mango - vijgenbrood20.7
Assortiment van verse meloen met gandaham (geserveerd met een glaasje dessertwijn)16.9
Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen18.9
Halve kreeft” belle vue”27.3
Assiette fruits de mer (oesters – kreukels – wulken – boeketgarnalen – grijze garnalen – scampi – gamba – langoustine)31.50

Soepen

Dagsoep8
Bisque14.9

Warme voorgerechten

Kaaskroketten 13.9
Briekroketjes - gemengde sla met walnoten en frambozendressing17.30
Kibbeling van wijting met tartaarsaus14.7
Garnaalkroketten met Zeebrugse grijze garnaaltjes19.6
Wilde Scampi “Diabolique” in een pittige tomatensaus17.50
Wilde Scampi met gele kerrie17.50
Escargots op Bourgondische wijze14.9
Kalfszwezerik – Parijse champignons – oesterzwam - truffelboter25.90
Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje - zeekraal22.90
Reuze gamba - lookroomsaus - verse tuinkruiden (topproduct met gewicht van ca 260gr per stuk)24.90

Voorgerecht (keuze):

  • Mini – keteltjes Zeeuwse mosseltjes – duchesse – Anne
  • Gazpacho met garnituurtjes
  • Risotto van wilde scampi

Sorbet

Hoofdgerecht (keuze):

  • Ossobucco “Milanese”
  • Spaghetti – burrata – rucola – tomatencoulis

Dessert (keuze):

  • Siberisch omeletje
  • Assortiment van fijne kazen garni

Enkel te reserveren via deze link