Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Voorgerechten

Koude voorgerechten

Carpaccio van rundvlees met parmesaan en fijne olijfolie15.9
Kikkerbillen – lookboter15.90 / 23.90
Langgesneden gerookte zalm – garni16.9
Diepe oesters natuur (6 stuks) geserveerd op schilferijs17.4
Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar16.9
Lauw geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing17.7
Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)16.9
Ganzenleverterrine – espuma van mango - vijgenbrood21.7
Assortiment van verse meloen met gandaham (geserveerd met een glaasje dessertwijn)16.9
Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen18.9
Halve kreeft” belle vue”27.7
Assiette fruits de mer (oesters – kreukels – wulken – boeketgarnalen – grijze garnalen – scampi – gamba – langoustine)31.9

Soepen

Dagsoep8.5
Bisque (geserveerd met stukjes kreeft)16;5
Rijkelijke vissoep19.90

Warme voorgerechten

Kaaskroketten 13.9
Kibbeling van wijting met tartaarsaus14.9
Briekroketjes - gemengde sla met walnoten en frambozendressing17.9
Garnaalkroketten met Zeebrugse grijze garnaaltjes19.6
Wilde Scampi “Diabolique” in een pittige tomatensaus17.8
Wilde Scampi met gele kerrie17.8
Escargots op Bourgondische wijze14.9
Kalfszwezerik – Parijse champignons – oesterzwam - truffelboter26.1
Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje - zeekraal23.9
Reuze gamba - lookroomsaus - verse tuinkruiden (topproduct met gewicht van ca 260gr per stuk)25.5

Voorgerecht keuze:

  • Verse groentesoep van de dag
  • Risotto van wilde scampi
  • Diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Spaghetti Carbonara
  • Traag gegaarde varkensschenkel – in goede boter gebakken boontjes – rozemarijnaardappel
  • Gepocheerde zeewolf dugléré

Nagerecht keuze:

  • Spiraal van passievrucht – merengue – tartelette
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 39.50 euro

te reserveren via deze link