Brasserie – Restaurant

nieuws_terras

Voorgerechten

Koude voorgerechten

  • Carpaccio van rundvlees met parmesaan en fijne olijfolie  14.90
  • Diepe oesters natuur (6 stuks) geserveerd op schilferijs  15.90
  • Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar 16.90
  • Lauw geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing17.30
  • Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)16.50
  • Ganzenleverterrine – espuma van peer – vijgenbrood  18.60
  • Assortiment van verse meloen met gandaham (geserveerd met een glaasje dessertwijn)  16.90
  • Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen 18.90
  • Halve kreeft” belle vue”  26.90

Soepen

  • Dagsoep   8.00
  • Bisque (geserveerd met stukjes kreeft)  14.90

 

Warme voorgerechten

  • Kaaskroketten  13.90
  • Ardeense kroketten (kaaskroketten met Ardeense ham)14.60
  • Briekroketjes – gemengde sla met walnoten en frambozendressing  15.30
  • Kibbeling met tartaarsaus  13.90
  • Garnaalkroketten met Zeebrugse grijze garnaaltjes 19.60
  • Scampi “Diabolique” in een pittige tomatensaus16.90
  • Escargots op Bourgondische wijze   13.90
  • Kalfszwezerik – Parijse champignons – oesterzwam – truffelboter 23.90
  • Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje – zeekraal 21.50

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Aspergeroomsoep – snippers van gerookte zalm – mimosa van ei
  • Carpaccio van rundvlees – gebakken asperges

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Parelhoen – dragonsaus – lentegroentjes – gebakken jonge aardappelen
  • Gebakken lotte – asperges – schuim van Gruner Veltliner

Nagerecht keuze:

  • Bokaaltje met aardbei – en limoensorbet van yoghurt
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 37.50 euro

 

Enkel te reserveren via deze link