Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Suggesties

Voorgerechten:

  • Cappuccino van boschampignons – stukjes wilde bosduif 14.50
  • Wildkroketjes – fijn gegarneerd 15.90
  • Kort gebakken carpaccio van hert – avocado – Japanse mierikswortel  16.90
  • Gebakken ganzenlever – espuma van framboos – fijn gegarneerd 23.90
  • Trio van ganzenleverbereidingen (gebakken, terrine, crême brulée)   25.70
  • Handgesneden gemarineerde zalm – zeezout – roze peper – citroenolijfolie 16.70
  • Diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs     15.95
  • Proefbordje met 3 diepe Franse oesters en 3 platte Zeeuwse oesters op ijs  19.50
  • Diepe Franse oesters op Japanse wijze (ponzu – peasalad – forelkaviaar)  19.50
  • Platte Zeeuwse oesters – geserveerd op schilferijs  25.90
  • Platte Zeeuwse oesters – fine Champagne   27.90

Hoofdgerechten:

  • Stoverij van jachtree – groene peper – winterse groentjes – op zeezout gebakken  jonge aardappelen 21.90
  • Hertenkalfragout – airelles – knolselderpuree – witloof – spruitjes 27.90
  • Fazantenfilet “Fine Champagne” – witloof – ravioli met bospaddenstoelen en truffel   – natuurjus – bospaddenstoelen – knolselderpuree 28.90
  • Waaier van hertenkalfsteak – risotto van boschampignons –  gesmoorde wintergroenten  – gesmolten ganzenlever  27.90
  • Kort gebakken filet van haas – sausje met airelles – krokantjes gevuld met truffel, aardappel en shiitake   34.50
  • Gegratineerd witloof – met kaassaus – gekookte ham 22.70
  • Coq au vin- zilveruitjes   24.50
  • Penne met pompoen –wilde scampi – gele kerrie 20.90
  • Op vel gebakken jonge tarbot – risotto van champignons – sausje van gerookte     kabeljauwlever  29.50

Nagerechten:

  • Warme appeltaart- vanilleroomijs7.70
  • Mascarpone-roomijs -cacao8.20
  • Noorse omelet (roomijs – grand marnier – biscuit – eiwitschuim) 10.00
  • Tartufo biano (espressoroomijs – merengue) 8.90
  • Kaasbordje fijn gegarneerd  12.90/18.90

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van boschampignons – stukjes wilde bosduif
  • Wildkroketjes – fijn gegarneerd
  • Gemarineerde zalm – zeezout – dille – roze peper

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Stoverij van jachtree – groene peper – winterse groenten – op zeezout gebakken jonge aardappel
  • Kabeljauw op Oostende wijze (kreeftensaus – champignons – zeevruchtjes)

Nagerecht keuze:

  • Ijs van mascarpone – cacaopoeder
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

te reserveren via deze link