Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Suggesties

Suggesties: Voorgerechten:

  • Risotto van wilde scampi   17.90
  • Handgesneden carpaccio van wilde zeebaars – citroenolijfolie –  avocadocrême  17.90
  • Tataki van tonijn – wasabidressing – sojaboontjes   22.90
  • Noordzeegarnalen op 3 wijzen (soepje – kroket – C-tomaat)  24.50
  • Lauwe aardappel – zure room – grijze garnalen – keizerharingkarviaar 23.50
  • Tartaar van rund – parmesaan – kort gebakken coquille – truffeldressing  23.90
  • Gebakken ganzenlever – paarse vijgenconfijt – zwarte peper  25.90
  • Diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs   17.40
  • Proefbordje met 3 diepe Franse oesters en 3 platte Zeeuwse oesters op ijs  22.50
  • Diepe Franse oesters op Japanse wijze (met yuzuparels – forelkaviaar – peasalad)  23.90
  • Platte Zeeuwse oesters – geserveerd op schilferijs 26.50
  • Platte Zeeuwse oesters – fine Champagne    28.90

Suggesties: hoofdgerechten:

  • Traag gegaarde varkensschenkel – in goede boter gebakken boontjes  – rozemarijnaardappel 23.90
  • Brasvar varkenkroon – gesmoorde groentjes – Dijonaise  27.90
  • Spaghetti carbonara  17.90
  • Gepocheerde zeewolf dugléré  28.50
  • Cassoulet (worst – zuurkool – spek – mosterd)  23.50
  • Kort gebakken tonijn – olijven – venkel – tomaten – avocadocrême   31.90
  • Op vel gebakken skreihaas – risotto met sojaboontjes – beurre blanc  29.80

Suggesties: Nagerechten:

  • Assortiment van fijne kazen garni 12.90/    18.90
  • Spiraal van passievrucht met merengue en tartelette  9.00
  • Klassieke coupe Colonel (sorbet van limoen – wodka)   12.90
  • Warme appeltaart met roomijs   8.70

Intolerantie of allergie? Bespreek dit met het zaalpersoneel.

Vraag ons inkijkexemplaar met allergenen.

Voorgerecht keuze:

  • Verse groentesoep van de dag
  • Risotto van wilde scampi
  • Diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Spaghetti Carbonara
  • Traag gegaarde varkensschenkel – in goede boter gebakken boontjes – rozemarijnaardappel
  • Gepocheerde zeewolf dugléré

Nagerecht keuze:

  • Spiraal van passievrucht – merengue – tartelette
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 39.50 euro

te reserveren via deze link