Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Suggesties

Voorgerechten:

  • Risotto – beukenzwam – gele oesterzwam – parmesaan    14.90
  • Carpaccio van tonijn – rucola – basilicumparels – citroenolijfolie  16.90
  • Tataki van zalm – sojaboontjes – miso   16.90
  • King krabkroketten – jus van kreeft – gebakken zeekraal 17.90
  • Gebakken ganzenlever – verse vijgenconfituur – zwarte peper  23.90
  • Duo van ganzenleverbereidingen (gebakken, terrine)  24.90
  • Diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs   15.95
  • Proefbordje met 3 diepe Franse oesters en 3 platte Zeeuwse oesters op ijs   19.50
  • Diepe Franse oesters op Japanse wijze (ponzu – peasalad – forelkaviaar) 19.50
  • Platte Zeeuwse oesters – geserveerd op schilferijs   25.90
  • Platte Zeeuwse oesters – fine Champagne  27.90

Hoofdgerechten:

  • Op vel gebakken skreihaas – risotto met sojaboontjes – blanke botersaus 28.90
  • Op vel gebakken wilde zeebaarsfilet – linzen – dijonaise    33.90
  • Hongaarse jonge eendenfilet – gebakken sojascheuten – eendenjus – ravioli  gevuld met geconfijte eend en abrikoos 27.50
  • Vlaamse stoverij met witloofsalade  22.90
  • Stoofpotje van varkenswangen – winterse groentjes21.50
  • Kalkoenhammetje – preiroom   23.90
  • Texelse lamfilet – in goede boter gebakken boontjes – ras el hanoutcrême 34.90
  • Varkensribbetjes – 2 koude sausjes – gemengde salade 22.90
  • Duo van kalfsfilet – kalfszwezerik – kalfsjus – beurre blanc – aardappelmousseline   – bladspinazie à la crême     35.50
  • Kalfsfilet – natuurjus – beukenzwam en gele oesterzwam – kroketje gevuld met  truffel en eendenlever 31.50

Nagerechten:

  • Warme appeltaart- vanilleroomijs 7.70
  • Triologie van chocolade  10.50
  • Mascarpone-roomijs -cacao 8.20
  • Noorse omelet (roomijs – grand marnier – biscuit – eiwitschuim)  10.00
  • Mini bokaaltje met aardbei – en citroensorbet  7.50
  • Tartufo biano (espressoroomijs – merengue- warme chocoladesaus)   8.90
  • Kaasbordje fijn gegarneerd 12.90/18.90

Intolerantie of allergie. Bespreek dit met het zaalpersoneel.

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs
  • Carpaccio van tonijn – rucola – basilicumparels
  • Vitello tonato (rosé gebraden kalfsvlees – tonijnmayonaise)

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Kalkoenhammetje – preiroom
  • Vispannetje – spinazie à la crême – aardappelmousseline

Nagerecht keuze:

  • Tartufo bianco – warme chocolade
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link