Brasserie – Restaurant

nieuws_terras

Suggesties

Voorgerechten:

  • Aspergeroomsoep – gerookte zalmsnippers – mimosa van ei 10.80
  • Asperges mousseline 14.90/23.90
  • Tataki van zalm – gebakken asperge – crême salsa verde – kwartelei     15.90
  • Carpaccio van rundvlees – gebakken asperges – minosa van ei   17.30
  • Carpaccio van lotte – passievrucht – citrusolie – yuzuazijn     17.90
  • Asperges op Vlaamse wijze  16.50/25.20
  • Assiette fruits de mer op ijs geserveerd ((oesters, gamba, scampi, clams, boeketgarnalen, kreukels, wulken, langoustine, ongepelde grijze garnalen)       28.90

Hoofdgerechten:

  • Penne – 4 kazen  14.90
  • Spaghetti – pijnboompitten – asperges – ansjovis – kappertjes – olijfolie 17.90
  • Parelhoen – dragonsaus – lentegroentjes  peterselie  23.70
  • Stoofpotje van Texels lam – lentegroentjes –  aardappeltjes in de schil    25.70
  • Risotto – asperges – parelhoen – jonge erwten en wortelen (min 2 pers) 25.80 pp
  • Asperges – lauwe zalmplakjes – mousseline 27.90
  • Gebakken lotte – asperges – schuim van Gruner Veltliner   29.20
  • Melkkalffilet – kalfsjus – asperges – dijonaise 32.50
  • Tartaar van melkkalf – miso/pickelcrême – zure room – gebakken coquille – haringkaviaar 28.50
  • Texelse lamfilet – asperges – aardappelgratin 33.50
  • Blanket van zalm, zeebaars, kabeljauw, asperges, jonge  aardappeltjes in de schil – grijze garnalen 28.90

 

WIJNTIP: bijzonder aanbevolen bij aspergebereidingen

  • Oostenrijk: Gruner Veltliner  fles: 29.90     Glas:  6.50              karaf 1/2de liter: 25.30

 

Nagerechten:

  • Tartufo bianco – gevuld met espressoroomijs – meringue  8.70
  • Bokaaltje met aardbei – en limoenyoghurtsorbet  8.50
  • Assortiment van fijne kazen garni   12.90/18.90

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Aspergeroomsoep – snippers van gerookte zalm – mimosa van ei
  • Carpaccio van rundvlees – gebakken asperges

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Parelhoen – dragonsaus – lentegroentjes – gebakken jonge aardappelen
  • Gebakken lotte – asperges – schuim van Gruner Veltliner

Nagerecht keuze:

  • Bokaaltje met aardbei – en limoensorbet van yoghurt
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 37.50 euro

 

Enkel te reserveren via deze link