Brasserie – Restaurant

nieuws_terras

Moederdag

We zijn open op woensdag 15/8, met Moederdag.
U kunt doorlopend bij ons terecht van 11.30 u tot 22 u. U kunt à la carte dineren of een keuze maken uit onze suggesties.
Kadotip: schenk moeder een kadobon van Oliver.
Reserveer hier uw tafeltje of bel ons op 03/485.76.84

Suggesties

Voorgerechten:

  • Gazpacho met garnituren  10.50
  • Sardines à  la plancha – aioli (3 stuks) 14.90
  • Kikkerbillen met lookboter   14.90/21.90
  • Carpaccio van tomaten – burrata – fijne olijfolie  16.90
  • 6 diepe Franse oesters op Japanse wijze    21.90
  • Carpaccio van carabineros (diepzeegarnaal) – bottarga – zure room – citroenolijfolie 18.50
  • Frisse salade van kreeft – avocado – tomaat – garni    24.90/34.90
  • Salade di pulpo (inktvis) – Spaanse wijze  19.90
  • Gazpacho – burrata – kerstomaat – rucolla  18.90
  • Assiette fruits de mer  (oesters, kreukels, wulken, boeketgarnaal, moules parquées, scampi, ongepelde grijze garnalen)   29.90

 

Suggesties: Hoofdgerechten:

  • Penne 4 kazen   14.90
  • Sardines à la plancha – aioli – gemengde salade 21.20
  • Ravioli “secreto 07”  (gevuld met dry aged burata – amandel- honing truffelroom ) 18.90
  • Spaghetti met burrata – rucola – kerstomaten – olijfolie 22.90
  • Op vel gebakkan roodbaars – zeekraal – witte beukenzwam –  jonge bladspinazie – sausje van zee egelkuit    28.90
  • Osso bucco “Milanese” met deegwaren  25.90
  • Brasvarrack (duroc varken) – flageolets – dijonaise – op zeezout gebakken jonge aardappelen  26.50
  •  Kort gebakken carpaccio – witloof – roze peper – parmesaan  – rucola – olijfolie     24.90
  • Steak tartaar – zomertruffel    29.70
  • Lamsschenkel met Griekse salade    27.90
  •  Risotto van vis, schaal – en schelpdieren (min 2 personen) 29.90 pp
  • Kabeljauwhaas – Oostendse wijze – kreeftensaus – mosseltjes – garnalen   28.30

 

Suggesties: Nagerechten:

  • Assortiment van fijne kazen garni   12.90/ 16.90
  • Tartufo bianco – espressoroomijs – merengue   8.70
  • Roomijs met Belgische aardbeien   12.90

 

 

 

Voorgerecht (keuze):

  • Mini – keteltjes Zeeuwse mosseltjes – Duchesse – Anne (romig sausje – verse tuinkruiden – look – Pernod)
  • Gazpacho met garnituurtjes
  • Sardines à la plancha – aioli

Sorbet

Hoofdgerecht (keuze):

  • Ossobucco “Milanese” – pasta
  • Op vel gebakken zalm – dijonaise – flageolets – aardappelpuree

Dessert (keuze):

  • Tartufo bianco (bonbon met hart van espressoroomijs – merengue)
  • Assortiment van fijne kazen garni

Prijs per persoon: 37.50 euro

Enkel te reserveren via deze link