Brasserie – Restaurant

Suggesties

Voorgerechten:

  • Aspergeroomsoep – gerookte zalmsnippers – mimosa van ei  11.90
  • Kikkerbilletjes met lookboter 14.90/22.90
  • Asperges mousseline 15.90/24.60
  • Risotto met asperges  14.90/22.90
  • Tataki van tonijn  – gebakken asperge – veldsla  – zure room 17.90/25.90
  • Handgesneden carpaccio van zeebaars – bottarga – citroenolijfolie  16.90
  • Carpaccio van rundvlees – gebakken asperges – minosa van ei 17.90
  • Asperges op Vlaamse wijze 16.90/25.90
  • Salade met humus – asperges – mimosa van ei – beenham – avocado – mosterdmayonaise 17.60/26.30

Hoofdgerechten:

  • Penne – asperges – kaassaus  17.90
  • Ravioloni gevuld met asperges – dillesaus  18.90
  • Risotto – asperges – parelhoen – jonge erwten en wortelen (min 2 pers) Geserveerd in grote pan 27.80 pp
  • Kalfsblanket met frikadellen en verse champignons   24.90
  • Texelse lamsfilet – in goede boter gestoofde flageolets – lamsjus 32.50
  • Asperges – lauwe zalmplakjes – mousseline  28.20
  • Op vel gebakken wilde zeebaars – asperges – schuim van Gruner Veltliner – aardappelmousseline 33.90
  • Traag gegaarde lamschenkel – thijmsaus – asperges  27.90
  • Krokant gebakken kalfszwezerik – kalfsjus – asperges – Dijonaise  34.90
  • Blanket van zalm, zeebaars, kabeljauw, asperges, jonge aardappeltjes in de schil – grijze garnalen   29.20
  • Kort gebakken tonijn – flageolets – Dijonaise   28.80
  • Op vel gebakken kabeljauwhaas – risotto met asperges – blanke boter 28.90

Nagerechten:

  • Tartufo bianco – gevuld met espressoroomijs – meringue  8.70
  • Rijstpap met saffraan  7.80
  • Wafel met Belgische aardbeien – roomijs – slagroom12.50
  • Roomijs met verse aardbeien  11.80
  • Sabayon met verse aardbeien – geklopt met cava rosé  13.90
  • Verse ananas – gevuld natuur  11.60
  • Verse ananas – gevuld met roomijs en slagroom  12.90
  • Assortiment van fijne kazen garni  12.90/18.90

Voorgerecht (keuze):

  • Mini – keteltjes Zeeuwse mosseltjes – duchesse – Anne
  • Gazpacho met garnituurtjes
  • Risotto van wilde scampi

Sorbet

Hoofdgerecht (keuze):

  • Ossobucco “Milanese”
  • Spaghetti – burrata – rucola – tomatencoulis

Dessert (keuze):

  • Siberisch omeletje
  • Assortiment van fijne kazen garni

Enkel te reserveren via deze link