Brasserie – Restaurant

Suggesties

Voorgerechten:

  • Salade van kreeft met mango en avocado  34.00
  • Verse artisjok met Franse vinaigrette 13.80
  • Gazpacho met garnituren  13.80
  • Handgesneden carpaccio van wilde zeebaars – citroenolijfolie – zure room – haringkaviaar 20.30

Hoofdgerechten:

  • Ribbetjes – koude sausjes – gemengde salade  23.90
  • Lamsstoofpotje – krielaardappelen – groentjes  22.00
  • Graangevoederde Ierse entrecôte – saus naar keuze 34.50
  •  Salade van kreeft met mango en avocado42.50
  • Op zeezout gebakken inktvis – 2 sausjes – aardappel  in de schil – gemengde salade  32.00
  • Ossobuco “Milanese” – pasta   26.90
  • Hele gebakken zeetong (bruto ca 800 gram) 45.00
  • Steak mignon – gesmoormde flageolets – merboter 31.00
  • Scampi met zachte gele kerrie – gemengde salade 27.50

Nagerechten:

  • Coupe “Colonel” (citroensorbet – wodka)   13.00
  • Warme appeltaart – roomijs – slagroom   8.50
  • Vanilleroomijs – sorbet – rode vruchten en munt 13.50

Voorgerecht keuze:

  • Verse groentesoep van de dag
  • Risotto van wilde scampi
  • Diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Spaghetti Carbonara
  • Traag gegaarde varkensschenkel – in goede boter gebakken boontjes – rozemarijnaardappel
  • Gepocheerde zeewolf dugléré

Nagerecht keuze:

  • Spiraal van passievrucht – merengue – tartelette
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 39.50 euro

te reserveren via deze link