Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Suggesties

Cocktails

  • Cocktail Mojito  11.00
  • Cocktail virgin Mojito   7.50
  • Homemade lemonade  4.80
  • Champagnecocktail “pêche mignon”   11.00

Voorgerechten:

  • Tartaar van zalm – dille – citroenolijfolie – haringkaviaar – rucola 15.90
  • Kikkerbillen lookboter  13.90/ 19.90
  • Diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs  15.45
  • Varkenswang – gerookte paling – beukenzwam   15.90
  • Ravioli gevuld met truffel – romige truffelsaus 13.90
  • Proefbordje met 3 diepe Franse oesters en 3 platte Zeeuwse oesters op ijs  19.10
  • Diepe Franse oesters op Japanse wijze (ponzu – peasalad – forelkaviaar)  19.30
  • Platte Zeeuwse oesters – geserveerd op schilferijs 24.90
  • Platte Zeeuwse oesters – fine Champagne  27.90
  • Gebakken ganzenlever – cuberdonsiroop – vijgenbrood – verse vijg  21.90
  • Trio van ganzenleverbereidingen (gebakken, terrine, crême brulée)  24.50
  • Gevulde Sint – Jacobschelp – gegratineerd 17.90
  • Assiette fruits de mer (oesters, gamba, scampi, moules parquées, clams, kreukels, wulken, langoustine, ongepelde grijze garnalen)28.90

Hoofdgerechten:

  • Gegratineerd witloof – met kaassaus – gekookte ham 21.90
  • Penne arrabiata 13.90
  • Penne met 4 kazen  14.90
  • Ribbetjes – koude sausjes – gemengde salade   22.90
  • Varkenswangen – warme groentjes – natuurjus 24.90
  • Hongaarse jonge eend – gesmoord witloof – sinaassaus    23.90
  • Tartaar van rundvlees – kort gebakken coquilles – parmesaan – truffelmayonaise28.50
  • Risotto van vis en schaal – en schelpdieren (min 2 personen)  pp 28.90
  • Op vel gebakken wilde zeebaars – beukenzwam – jonge bladspinazie – blanke botersaus – deegwaren met zilt zeewier 33.90
  • Grietfilet op Normandische wijze 29.50

Nagerechten:

  • Tartufo bianco – gevuld met espressoroomijs en meringue 8.70
  • Bokaaltje met aardbeien – en limoensorbet  8.50
  • Kaasbordje fijn gegarneerd 12.90/16.90

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Ravioli gevuld met truffel – romig truffelsausje
  • Gevulde Sint-Jacobschelp gegratineerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Varkenswangen – warme groentewaaier – natuurjus – aardappelkroketjes
  • Op vel gebakken kabeljauw – beukenzwam – jonge bladspinazie – blanke botersaus – deegwaren gevuld met zilt zeewier

Nagerecht keuze:

  • Tartufo bianco (ijsbonbon –  espressoroomijs – meringue)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link