Brasserie – Restaurant

nieuws_terras

Nagerechten

  • Profiterols (soesjes opgevuld met roomijs en overgoten met warme chocolade) 10.00
  • Dessert Da Vinci (ijstaartje met sorbet en roomijs) 9.70
  • Café glacé natuur (bolletjes mokkaroomijs natuur) 8.90
  • Dame blanche met verse chocoladesaus  9.50
  • Moelleux van chocolade – vanilleroomijs  12.50
  • Sabayon met Marsala 11.50
  • Trio van in huis bereide nagerechten  13.90
  • Chocolademousse  8.60
  • Verse vruchtensla 11.70
  • Tarte tatin met vanille-roomijs   11.95
  • Tiramisu   9.75
  • Crême brulée  9.00
  • Appelbeignets – geserveerd met roomijs   7.95
  • Crêpe mikado  (= Crêpe met vanilleroomijs, chocoladesaus, crème anglaise) 10.50
  • Crêpe siroop, suiker of confituur  7.30
  • Crêpe Honfleur met appeltjes roomijs en calvados 12.90
  • Brusselse wafel met poedersuiker    7.40
  • Brusselse wafel met slagroom   7.80
  • Brusselse wafel met roomijs  7.90
  • Brusselse wafel met chocoladesaus en roomijs  8.30
  • Brusselse wafel met vers fruit 12.90
  • Coupe vanille met suikervrij roomijs  (geschikt voor diabetici) 10.00

 

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Aspergeroomsoep – snippers van gerookte zalm – mimosa van ei
  • Carpaccio van rundvlees – gebakken asperges

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Parelhoen – dragonsaus – lentegroentjes – gebakken jonge aardappelen
  • Gebakken lotte – asperges – schuim van Gruner Veltliner

Nagerecht keuze:

  • Bokaaltje met aardbei – en limoensorbet van yoghurt
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 37.50 euro

 

Enkel te reserveren via deze link