Brasserie – Restaurant

Nagerechten

Roomijs en zoetigheden

Profiterols (soesjes opgevuld met roomijs en overgoten met warme chocolade)10.8
Dessert Da Vinci (ijstaartje met sorbet en roomijs)9.7
Café glacé natuur (bolletjes mokkaroomijs natuur)8.9
Mascarpone – ijs met cacao8.5
Rijstpap7.8
Dame blanche met verse chocoladesaus9.8
Moelleux van chocolade – vanilleroomijs12.5
Sabayon met Marsala12.5
Trio van in huis bereide nagerechten13.9
Chocolademousse8.8
Verse vruchtensla11.7
Tarte tatin met vanille-roomijs11.95
Tiramisu 9.9
Crême brulée9
Appelbeignets – geserveerd met roomijs8.5
Crêpe mikado (= Crêpe met vanilleroomijs, chocoladesaus, crème anglaise)10.5
Crêpe siroop, suiker of confituur7.3
Crêpe Honfleur met appeltjes roomijs en calvados12.9
Brusselse wafel met poedersuiker7.5
Brusselse wafel met slagroom7.9
Brusselse wafel met roomijs7.9
Brusselse wafel met chocoladesaus en roomijs8.6
Brusselse wafel met vers fruit12.9
Coupe vanille met suikervrij roomijs (geschikt voor diabetici)10

Voorgerecht (keuze):

  • Mini – keteltjes Zeeuwse mosseltjes – duchesse – Anne
  • Gazpacho met garnituurtjes
  • Risotto van wilde scampi

Sorbet

Hoofdgerecht (keuze):

  • Ossobucco “Milanese”
  • Spaghetti – burrata – rucola – tomatencoulis

Dessert (keuze):

  • Siberisch omeletje
  • Assortiment van fijne kazen garni

Enkel te reserveren via deze link