Brasserie – Restaurant

Menu’s

Alle menu’s worden enkel geserveerd per tafel

Menu “Oliver”

Carpaccio van rundvlees met olijfolie en parmesaan
of oesters natuur, geserveerd op schilferijs
***
Sorbet
***
Filet pure – rode wijnsaus – warme groentjes
of
onze vissuggestie
of
onze wildsuggestie (seizoen)
***
Dessert Da Vinci
of kaasbordje

48.90

 

Menu Lammerenberg (enkel geserveerd per tafel)

Vitello tonato (dun gesneden kalfsfilet – tonijnmayonaise)
***
Sorbet
***
Kabeljauw met spinazie – witte wijnsaus – gegratineerd
of
Osso bucco met pasta
of
Onze wildsuggestie van de dag (seizoen)
***
Duo van mini-dessertjes
of kaasbordje

49.90

 

Menu “ter duinen” (enkel geserveerd per tafel)

Halve Canadese kreeft “belle vue”
***
Sorbet
***
Kalfszwezeriken – gesmoorde seizoengroenten   – rode wijnsaus – knolselderpuree
of
onze vissuggestie
of
onze wildsuggestie van de dag (seizoen)
***
Dessert van de chef
of kaasbordje

54.90

Suggestiemenu van de chef (enkel geserveerd per tafel)

Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje – zeekraal
***
Sorbet
***
Lamsschenkel – ratatouille – aardappelgratin
of
Vissuggestie
of
onze wildsuggestie van de dag (seizoen)
***
Proeversbordje van de chef
of kaasbordje

52.90

Menu voor de visliefhebber enkel geserveerd per tafel

Oesters natuur, geserveerd op schilferijs
***
Sorbet
***
Rijkelijk gegarneerde bouillabaisse van de Noordzee, geserveerd met halve kreeft,
toast en rouille
***
Crème brulée of kaasbordje

59.90

Bespreek uw intolerantie of allergie aan het zaalpersoneel.

Inkijkexemplaar met allergenen beschikbaar

Voorgerecht keuze:

  • Wildkroketjes – fijn gegarneerd
  • Risotto met bospaddenstolen

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Traag gegaarde reewangen- bospaddenstoelen – butternut pompoenpuree
  • Gepocheerde zalmmoot – roomspinazie – parmesaan

Nagerecht keuze:

  • Dame Noir “klassieke wijze” – chocoladroomijs – chocoladesaus
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 38.50 euro

te reserveren via deze link

Geschenktip!
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?