Brasserie – Restaurant

nieuws_terras

Menu’s

Alle menu’s worden enkel geserveerd per tafel

 

Menu “Oliver”

Carpaccio van rundvlees met olijfolie en parmesaan
of oesters natuur, geserveerd op schilferijs
***
Sorbet
***
Filet pure – rode wijnsaus – warme groentjes
of
onze vissuggestie
of
onze wildsuggestie (seizoen)
***
Dessert Da Vinci
of kaasbordje

46.90

 

Menu Lammerenberg

Vitello tonato (dun gesneden kalfsfilet – tonijnmayonaise)
***
Sorbet
***
Op spiegelplaat geroosterde zalm – warme groentjes – kreeftenbearnaise
of
Onze wildsuggestie (seizoen)
***
Duo van mini-dessertjes
of kaasbordje

48.90

Alle menu’s worden enkel geserveerd per tafel

 

Menu “ter duinen”

Halve Canadese kreeft “belle vue”
***
Sorbet
***
Kalfszwezeriken – gesmoorde seizoengroenten   – rode wijnsaus – knolselderpuree
of
onze vissuggestie
of
onze wildsuggestie (seizoen)
***
Dessert van de chef
of kaasbordje

50.90

 

Suggestiemenu van de chef

Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje – zeekraal
***
Sorbet
***
Texelse lamfilet – tierentijnmosterd – flageolets
of
onze wildsuggestie (seizoen) of vissuggestie
***
Proeversbordje van de chef
of kaasbordje

51.90

 

Menu voor de visliefhebber

Oesters natuur, geserveerd op schilferijs
***
Sorbet
***
Rijkelijk gegarneerde bouillabaisse van de Noordzee, geserveerd met halve kreeft,
toast en rouille
***
Crème brulée of kaasbordje

59.90

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Aspergeroomsoep – snippers van gerookte zalm – mimosa van ei
  • Carpaccio van rundvlees – gebakken asperges

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Parelhoen – dragonsaus – lentegroentjes – gebakken jonge aardappelen
  • Gebakken lotte – asperges – schuim van Gruner Veltliner

Nagerecht keuze:

  • Bokaaltje met aardbei – en limoensorbet van yoghurt
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 37.50 euro

 

Enkel te reserveren via deze link