Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Menu’s

Alle menu’s worden enkel geserveerd per tafel

 

Menu “Oliver”

Carpaccio van rundvlees met olijfolie en parmesaan
of oesters natuur, geserveerd op schilferijs
***
Sorbet
***
Filet pure – rode wijnsaus – warme groentjes
of
onze vissuggestie
of
onze wildsuggestie (seizoen)
***
Dessert Da Vinci
of kaasbordje

46.90

 

Menu Lammerenberg

Vitello tonato (dun gesneden kalfsfilet – tonijnmayonaise)
***
Sorbet
***
Kabeljauw op Oostendse wijze
of
Osso bucco met pasta
of
Onze wildsuggestie van de dag (seizoen)
***
Duo van mini-dessertjes
of kaasbordje

48,90

Alle menu’s worden enkel geserveerd per tafel

 

Menu “ter duinen”

Halve Canadese kreeft “belle vue”
***
Sorbet
***
Kalfszwezeriken – gesmoorde seizoengroenten   – rode wijnsaus – knolselderpuree
of
onze vissuggestie
of
onze wildsuggestie van de dag (seizoen)
***
Dessert van de chef
of kaasbordje

52.90

 

Suggestiemenu van de chef

Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje – zeekraal
***
Sorbet
***
Lamsschenkel – ratatouille – aardappelgratin
of
Vissuggestie
of
onze wildsuggestie van de dag (seizoen)
***
Proeversbordje van de chef
of kaasbordje

51.90

 

Menu voor de visliefhebber

Oesters natuur, geserveerd op schilferijs
***
Sorbet
***
Rijkelijk gegarneerde bouillabaisse van de Noordzee, geserveerd met halve kreeft,
toast en rouille
***
Crème brulée of kaasbordje

59.90

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van boschampignons – stukjes wilde bosduif
  • Wildkroketjes – fijn gegarneerd
  • Gemarineerde zalm – zeezout – dille – roze peper

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Stoverij van jachtree – groene peper – winterse groenten – op zeezout gebakken jonge aardappel
  • Kabeljauw op Oostende wijze (kreeftensaus – champignons – zeevruchtjes)

Nagerecht keuze:

  • Ijs van mascarpone – cacaopoeder
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

te reserveren via deze link