Brasserie – Restaurant

nieuws_terras

maandmenu

Maandmenu lente 2018

Voorgerecht keuze:

  • Carpaccio van lotte – passievrucht – citrusolie – yuzuazijn
  • Tataki van zalm – gebakken asperge – crême salsa verde – kwartelei

 

Sorbet

 

Hoofdgerecht keuze:

  • Melkkalffilet – kalfsjus – asperges – Dijonaise
  • Blanket van zalm – zeebaars – kabeljauw – asperges – jonge aardappeltjes in de schil – grijze garnalen

 

Dessert keuze:

  • Assortiment van kazen – fijn gegarneerd
  • Tartufo bianco – gevuld met espressoroomijs – meringue

 

46.90 euro
Aangepaste wijnen: 27 euro pp

 

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Aspergeroomsoep – snippers van gerookte zalm – mimosa van ei
  • Carpaccio van rundvlees – gebakken asperges

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Parelhoen – dragonsaus – lentegroentjes – gebakken jonge aardappelen
  • Gebakken lotte – asperges – schuim van Gruner Veltliner

Nagerecht keuze:

  • Bokaaltje met aardbei – en limoensorbet van yoghurt
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 37.50 euro

 

Enkel te reserveren via deze link