Brasserie – Restaurant

maandmenu

Maandmenu zomer 2019

Voorgerecht keuze:

  • Kort gebakken coquilles – shi-take – witte beukenzwam – zomertruffel
  • Carpaccio van tomaat – fijne olijfolie – burrata – basilicumparels

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Op vel gebakken king fishfilet – risotto van zeealgen
  • Filet pure – gesmoorde marktgroentjes – bearnaise – frietjes

Dessert keuze:

  • Assortiment van kazen – fijn gegarneerd
  • Klassieke coupe Colonel

47.90 euro
Aangepaste wijnen: 27 euro pp

Voorgerecht (keuze):

  • Mini – keteltjes Zeeuwse mosseltjes – duchesse – Anne
  • Gazpacho met garnituurtjes
  • Risotto van wilde scampi

Sorbet

Hoofdgerecht (keuze):

  • Ossobucco “Milanese”
  • Spaghetti – burrata – rucola – tomatencoulis

Dessert (keuze):

  • Siberisch omeletje
  • Assortiment van fijne kazen garni

Enkel te reserveren via deze link