Brasserie – Restaurant

maandmenu

Voorgerecht keuze:

  • Proeversbord met 3 diepe Franse en 3 platte Zeeuwse oesters
  • Gebakken ganzenlever – paarse vijgenconfijt – zwarte peper
  • Bisque van kreeft

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Op vel gebakken skreihaas – risotto met sojaboontjes –  beurre blanc
  • Brasvar varkenskroon- gesmoorde groentjes – Dijonaise

Dessert keuze:

  • Assortiment van kazen – fijn gegarneerd
  • Trio van in huis bereide zoet lekkernijen

49.50 euro
Aangepaste wijnen: 28.90 euro pp

Voorgerecht keuze:

  • Verse groentesoep van de dag
  • Risotto van wilde scampi
  • Diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Spaghetti Carbonara
  • Traag gegaarde varkensschenkel – in goede boter gebakken boontjes – rozemarijnaardappel
  • Gepocheerde zeewolf dugléré

Nagerecht keuze:

  • Spiraal van passievrucht – merengue – tartelette
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 39.50 euro

te reserveren via deze link