Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

maandmenu

Maandmenu winter 2018

Voorgerecht keuze:

  • Tartaar van zalm en dille – citroenolijfolie – haringkaviaar – rucola
  • Varkenswang – gerookte paling – beukenzwam

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Grietfilet op Normandische wijze – aardappelpuree
  • Waaier van lamfilet – spinazie à la crême – Provençaalse kruidensaus – aardappelgratin

Dessert keuze:

  • Assortiment van kazen – fijn gegarneerd
  • Bokaaltje met aardbeien – en limoensorbet

46.90 euro
Aangepaste wijnen: 27 euro pp

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Ravioli gevuld met truffel – romig truffelsausje
  • Gevulde Sint-Jacobschelp gegratineerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Varkenswangen – warme groentewaaier – natuurjus – aardappelkroketjes
  • Op vel gebakken kabeljauw – beukenzwam – jonge bladspinazie – blanke botersaus – deegwaren gevuld met zilt zeewier

Nagerecht keuze:

  • Tartufo bianco (ijsbonbon –  espressoroomijs – meringue)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link