Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Kleine kaart

Soepen

Dagsoep8
Bisque14.9

Broodjes

Openbelegd (met rauwkostgarnituur + 2.70€)
Broodje met gerookte ham8.5
Broodje met kaas of gekookte ham8.6
Broodje club (met ham en kaas)10
Broodje met grijze garnaalsla (à la minute bereid)14.9
Broodje met gerookte zalm 13.9
Broodje carpaccio10.9
Broodje tonijnsla10.7
MET RAUWKOSTGARNITUUR2.7

Kindermenu

Tot 15 jaar oud
Kinderspaghetti bolognaise12.7
Dooby kindermenu (gefrituurde kippenhapjes)13.8
Kipfilet met champignonroomsaus en frietjes 14.9
Kinderfilet pure met salade en frietjes17.55

Koude snacks

Geserveerd als hoofdgerecht
Gevarieerde schotel “Oliver” (zeer uitgebreide koude schotel met groenten, vlees, tomaat garnaal en vis)25.9
Vegetarische koude schotel (verzorgd rauwkostassortiment met kaas, sla en eitje)22.9
Italiaanse ham met meloen en glaasje dessertwijn18.8
Italiaanse ham met rauwkostgarnituur18.8
Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen26.9
Tomaat gevuld met grijze garnalen 1 stuk24.9
Tomaat gevuld met grijze garnalen 2 stuks30.9
Lang gesneden gerookte zalm, fijn gegarneerd22.9
Lauw geitenkaasje met honingvinaigrette (2 stuks)22.9
Ganzenleverterrine – espuma van peer - vijgenbrood18.3
Carpaccio van rundvlees met parmesaan17.9
Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar19.9
Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)18.9
Kaasbord fijn gegarneerd 18.9
Toast kannibaal (met à la minute gemalen rundvlees charolais)18.8

Warme snacks

Geserveerd als hoofdgerecht
Uitsmijter ( met rauwkostgarnituur)13.7
Kaaskroketten (2 stuks -met rauwkostgarnituur)15.9
Garnaalkroketten met grijze garnaaltjes(2 st) met rauwkost21.3
Briekroketjes – frisse salade met frambozendressing16.3
Escargots op Bourgondische wijze13.9
Omelet wordt geserveerd op ijzeren plaat:
Omelet natuur 9.8
Omelet met spek 13.5
Omelet met verse champignons14.5
Omelet met gerookte zalm en champignons16.2
Boerenomelet (rijkelijke omelet met veel groenten, aardappelen en spek)17.75
Toast met verse gebakken champignons16.9
Gegratineerd witloof (van oktober tem maart)22.9
Croque monsier (met rauwkostgarnituur)9.9
Croque madame (met rauwkostgarnituur)10.9
Croque hawai (met rauwkostgarnituur)12.2
Croque gerookte zalm (met rauwkostgarnituur)14.8
Croque “Oliver” met exotisch fruit gegarneerd14.75

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van boschampignons – stukjes wilde bosduif
  • Wildkroketjes – fijn gegarneerd
  • Gemarineerde zalm – zeezout – dille – roze peper

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Stoverij van jachtree – groene peper – winterse groenten – op zeezout gebakken jonge aardappel
  • Kabeljauw op Oostende wijze (kreeftensaus – champignons – zeevruchtjes)

Nagerecht keuze:

  • Ijs van mascarpone – cacaopoeder
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

te reserveren via deze link