Brasserie – Restaurant

nieuws_terras

Kleine kaart

Koude snacks (geserveerd als hoofdgerecht)

  • Gevarieerde schotel “Oliver” (zeer uitgebreide koude schotel met groenten, vlees, tomaat garnaal en vis)  25.90
  • Vegetarische koude schotel  (verzorgd rauwkostassortiment met kaas, sla en eitje) 22.90
  • Italiaanse ham met meloen en glaasje dessertwijn 18.80
  • Italiaanse ham met rauwkostgarnituur 18.80
  • Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen 26.90
  • Tomaat gevuld met grijze garnalen 1 stuk 24.90 2 stuks  30.90
  • Lang gesneden gerookte zalm, fijn gegarneerd   22.90
  • Lauw geitenkaasje met honingvinaigrette (2 stuks)  22.90
  • Ganzenleverterrine – espuma van peer – vijgenbrood 18.30
  • Carpaccio van rundvlees met parmesaan  17.90
  • Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar 19.90
  • Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)  18.90
  • Kaasbord fijn gegarneerd  18.90
  • Toast kannibaal (met à  la minute gemalen rundvlees charolais) 18.80

Warme snacks (geserveerd als hoofdgerecht)

  • Uitsmijter  ( met rauwkostgarnituur) 13.70
  • Kaaskroketten (2 stuks -met rauwkostgarnituur) 15.90
  • Garnaalkroketten met grijze garnaaltjes(2 st) met rauwkost 21.30
  • Ardeense kroketten (kaaskroketjes gevuld Ardeense ham geserveerd met rauwkost) 16.50
  • Briekroketjes – frisse salade met frambozendressing  16.30
  • Escargots op Bourgondische wijze  13.90

Omelet wordt geserveerd op ijzeren plaat:

  • Omelet natuur   9.80Omelet met spek   13.50
  • Omelet met verse champignons  14.50
  • Omelet met gerookte zalm en champignons 16.20
  • Boerenomelet  (rijkelijke omelet met veel groenten, aardappelen en spek)  17.75
  • Toast met verse gebakken champignons  16.90
  • Gegratineerd witloof (van oktober tem maart) 22.90
  • Croque monsier (met rauwkostgarnituur) 9.90
  • Croque madame  (met rauwkostgarnituur)  10.90
  • Croque hawai (met rauwkostgarnituur) 12.20
  • Croque gerookte zalm (met rauwkostgarnituur) 14.80
  • Croque “Oliver” met exotisch fruit gegarneerd 14.75

Lunchmenu
Verkrijgbaar van maandag tot zaterdag van 11u30 tot 15 uur
Voorgerecht of soep – hoofdschotel – dessert 30.00 enkel hoofdschotel 19.00

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Aspergeroomsoep – snippers van gerookte zalm – mimosa van ei
  • Carpaccio van rundvlees – gebakken asperges

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Parelhoen – dragonsaus – lentegroentjes – gebakken jonge aardappelen
  • Gebakken lotte – asperges – schuim van Gruner Veltliner

Nagerecht keuze:

  • Bokaaltje met aardbei – en limoensorbet van yoghurt
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 37.50 euro

 

Enkel te reserveren via deze link