Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Hoofdgerechten

Visgerechten

Vis van de dag op wijze van de chef27.9
Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze 28.9
Hele gebakken zeetong “meunière” (netto 500 gram)39.9
Op spiegelplaat geroosterde zalm met kreeftenbearnaise24.9
Op vel gebakken zeebaars – trostomaatjes – olijven – olijfolie - bladspinazie33.9
Oostendse vispan28.4
Noordzeebouillabaisse zonder kreeft voor 2 personen72
Noordzeebouillabaisse met kreeft voor 2 personen96
Risotto van vis – schaal-en schelpdieren min 2 personen geserveerd in grote schaal voor 2 personen – aanrader!!! Per persoon30.9

Zeevruchten, schaaldieren, kreeft

Gamba’s à la plancha29.9
Gamba’s lookroomsaus28.9
Wilde scampi – gele kerrie24.9
Wilde scampi “Diabolique” (met pittige tomatensaus)24.9
De gamba – en scampibereidingen worden geserveerd met rauwkostslaatje
Kreeft “belle vue”46.9
Kreeft gegrild met koude sausjes47.9
King krab met 2 koude sausjes en sla mixed52.9
Lekkernijenplateau voor 2 personen per persoon72.9
oesters, coquilles, kreeft, langoustines, mosseltjes, schelpdieren, krab, tomaat garnaal, diverse zeevruchten, ganzenleverterrine, sausjes enz…
1 deel wordt geserveerd op ijs en een tweede deel op plateau
De specialiteit van het huis:
Zeevruchtenschotel volledig op ijs geserveerd (= zeer uitgebreide plateau fruits de mer, geserveerd zoals in Bretagne)72.9
Stoofpotje van kreeft met fijne groenten – aardappelenn – tomaten 56.9056.9

Vleesgerechten

Frietjes, kroketjes, puree, rijst, aardappel in de schil of gratin-aardappelen zijn in de prijs inbegrepen
Kipfilet met saus naar keuze en gemengde salade20.9
Rumsteak charolais met een saus naar keuze en een slaatje23.9
Osso bucco met pasta25.9
Filet pure met een saus naar keuze31.8
Filet pure “Oliver” geserveerd met rode wijnsaus en warme groentewaaier34.9
Chateaubriand met brede waaier van warme groenten een saus naar keuze voor 2 personen65.5
Brochette “Oliver” geserveerd met gemengde sla en 2 warme sausjes26.9
Kalfszwezeriken – kalfsjus - seizoengroentjes 34.9
A la minute bereide steak tartaar met slaatje25.8
Varkenshaasje met saus naar keuze en warme groentjes24.9
Lamsschenkel – ratatouille – aardappelgratin27.9

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van boschampignons – stukjes wilde bosduif
  • Wildkroketjes – fijn gegarneerd
  • Gemarineerde zalm – zeezout – dille – roze peper

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Stoverij van jachtree – groene peper – winterse groenten – op zeezout gebakken jonge aardappel
  • Kabeljauw op Oostende wijze (kreeftensaus – champignons – zeevruchtjes)

Nagerecht keuze:

  • Ijs van mascarpone – cacaopoeder
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

te reserveren via deze link