Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Hoofdgerechten

Visgerechten

Op spiegelplaat geroosterde zalm met kreeftenbearnaise24.9
Vis van de dag op wijze van de chef28.50
Kabeljauwhaasje - spinazie - witte wijnsaus - gegratineerd28.9
Hele gebakken zeetong “meunière” (netto 600 gram)42
Op vel gebakken zeebaars – trostomaatjes – olijven – olijfolie - bladspinazie33.9
Oostendse vispan28.8
Noordzeebouillabaisse zonder kreeft voor 2 personen74
Noordzeebouillabaisse met kreeft voor 2 personen98
Risotto van vis – schaal-en schelpdieren min 2 personen geserveerd in grote schaal voor 2 personen – aanrader!!! Per persoon32.90

Zeevruchten, schaaldieren, kreeft

Gamba’s à la plancha (reuze gamba’s aanrader ca 260 gram/stuk)36.50
Gamba’s lookroomsaus (reuze gamba’s aanrader ca 260 gram/stuk)36.50
Wilde scampi – gele kerrie25.70
Wilde scampi “Diabolique” (met pittige tomatensaus)25.70
De gamba – en scampibereidingen worden geserveerd met rauwkostslaatje
Kreeft “belle vue” (wij serveren een kreeft van ca 700 gram)48.50
Kreeft gegrild met koude sausjes (wij serveren een kreeft van ca 700 gram)48.50
King krab met 2 koude sausjes en sla mixed52.9
Lekkernijenplateau voor 2 personen per persoon77
oesters, coquilles, kreeft, langoustines, mosseltjes, schelpdieren, krab, tomaat garnaal, diverse zeevruchten, ganzenleverterrine, sausjes enz…
1 deel wordt geserveerd op ijs en een tweede deel op plateau
De specialiteit van het huis:
Zeevruchtenschotel volledig op ijs geserveerd (= zeer uitgebreide plateau fruits de mer, geserveerd zoals in Bretagne)74.5

Vleesgerechten

Frietjes, kroketjes, puree, rijst, aardappel in de schil of gratin-aardappelen zijn in de prijs inbegrepen
Kipfilet met saus naar keuze en gemengde salade21.5
Rumsteak charolais met een saus naar keuze en een slaatje25.90
Osso bucco (met tomatensaus en erwtjes) geserveerd met pasta26.50
A la minute bereide steak tartaar met slaatje25.8
Varkenshaasje met saus naar keuze en warme groentjes24.9
Filet pure met een saus naar keuze33.80
Filet pure “Oliver” geserveerd met rode wijnsaus en warme groentewaaier35.90
Chateaubriand met brede waaier van warme groenten een saus naar keuze voor 2 personen67.60
Brochette “Oliver” geserveerd met gemengde sla en 2 warme sausjes26.9
Kalfszwezeriken – kalfsjus - seizoengroentjes 35.90
Coq au vin (jong haantje – rode wijnsaus – zilveruitjes)25.90

 

 

 

Voorgerecht keuze:.

  • Aspergeroomsoep – snippers van gerookte zalm – mimosa van ei
  • Risotto met Belgische asperges
  • Ardeense kroketjes (huisbereide kaaskroketjes gevuld met kaas en Ardeense ham)

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Raviolini met asperges – dillesausje
  • Parelhoen – lentegroentjes – natuurjus – op zeezout gebakken jonge aardappelen

Nagerecht keuze:

  • Mascarpone-ijs – cacao
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 37.50 euro

 

Enkel te reserveren via deze link