Brasserie – Restaurant

nieuws_terras

Moederdag

We zijn open op woensdag 15/8, met Moederdag.
U kunt doorlopend bij ons terecht van 11.30 u tot 22 u. U kunt à la carte dineren of een keuze maken uit onze suggesties.
Kadotip: schenk moeder een kadobon van Oliver.
Reserveer hier uw tafeltje of bel ons op 03/485.76.84

Hoofdgerechten

Visgerechten

  • Vis van de dag op wijze van de chef  27.90
  • Kabeljauwhaasje met spinazie 28.50
  • Hele gebakken zeetong “meunière” (netto 500 gram) 39.90
  • Op spiegelplaat geroosterde zalm met kreeftenbearnaise  24.90
  • Op vel gebakken zeebaars – trostomaatjes – olijven – olijfolie  – bladspinazie 33.90
  • Oostendse vispan  28.40
  • Noordzeebouillabaisse zonder kreeft voor 2 personen  72.00 2 cts
  • Noordzeebouillabaisse met kreeft voor 2 personen  96.00 2 cts

 

Zeevruchten, schaaldieren, kreeft

  • Gamba’s à la plancha 29.90
  • Gamba’s lookroomsaus 28.90
  • Scampi – gele kerrie  24.90
  • Scampi “Diabolique” (met pittige tomatensaus)  24.90

 

De gamba – en scampibereidingen worden geserveerd met rauwkostslaatje

  • Kreeft “belle vue”  46.90
  • Kreeft gegrild met koude sausjes 47.90
  • King krab met 2 koude sausjes en sla mixed  52.90

Lekkernijenplateau voor 2 personen bestaande uit: oesters, coquilles, kreeft, langoustines, mosseltjes, schelpdieren,
krab, tomaat garnaal, diverse zeevruchten, ganzenleverterrine, sausjes enz… 1  deel wordt geserveerd op ijs en een tweede deel op plateau  p.p.      72.90

De specialiteit van het huis:  Zeevruchtenschotel volledig op ijs geserveerd (= zeer uitgebreide plateau fruits de mer, geserveerd zoals in Bretagne) p.p.     72.90

 

Vleesgerechten

  • Kipfilet met saus naar keuze en gemengde salade  20.50
  • Rumsteak charolais met een saus naar keuze en een slaatje 23.80
  • Filet pure met een saus naar keuze (salade mixed en saus steeds inbegrepen)  31.50

Keuzemogelijkheden sauzen: Gorgonzola, Rode wijnsaus,Pepersaus, Champignonsaus, Stroganoff, Bearnaise

  • Filet pure “Oliver” geserveerd met rode wijnsaus en warme groentewaaier  31.90
  • Châteaubriand met brede waaier van warme groenten een saus naar keuze voor 2 personen  65.50 2 cts
  • Brochette “Oliver” geserveerd met gemengde sla en 2 warme sausjes 26.90
  • Kalfszwezeriken – kalfsjus – seizoengroentjes 34.90
  • A la minute bereide steak tartaar met slaatje  25.80
  • Varkenshaasje met saus naar keuze en warme groentjes 24.90
  • Texelse lamfilet – tierentijnmosterd – spinazie à la crême   32.90

Frietjes, kroketjes, puree, aardappel in de schil of gratin-aardappelen zijn in de prijs inbegrepen

 

 

 

Voorgerecht (keuze):

  • Mini – keteltjes Zeeuwse mosseltjes – Duchesse – Anne (romig sausje – verse tuinkruiden – look – Pernod)
  • Gazpacho met garnituurtjes
  • Sardines à la plancha – aioli

Sorbet

Hoofdgerecht (keuze):

  • Ossobucco “Milanese” – pasta
  • Op vel gebakken zalm – dijonaise – flageolets – aardappelpuree

Dessert (keuze):

  • Tartufo bianco (bonbon met hart van espressoroomijs – merengue)
  • Assortiment van fijne kazen garni

Prijs per persoon: 37.50 euro

Enkel te reserveren via deze link