Brasserie – Restaurant

Hoofdgerechten

Visgerechten

Op spiegelplaat geroosterde zalm met kreeftenbearnaise25.5
Vis van de dag op wijze van de chef28.9
Kabeljauwhaasje - spinazie - witte wijnsaus - gegratineerd29.4
Hele gebakken zeetong “meunière” (netto 600 gram)42
Op vel gebakken zeebaars – trostomaatjes – olijven – olijfolie - bladspinazie33.9
Oostendse vispan28.9
Noordzeebouillabaisse zonder kreeft voor 2 personen76
Noordzeebouillabaisse met kreeft voor 2 personen99
Risotto van vis – schaal-en schelpdieren min 2 personen geserveerd in grote schaal voor 2 personen – aanrader!!! Per persoon33.90

Zeevruchten, schaaldieren, kreeft

Gamba’s à la plancha (reuze gamba’s aanrader ca 260 gram/stuk)36.90
Gamba’s lookroomsaus (reuze gamba’s aanrader ca 260 gram/stuk)36.90
Wilde scampi – gele kerrie25.90
Wilde scampi “Diabolique” (met pittige tomatensaus)25.90
De gamba – en scampibereidingen worden geserveerd met rauwkostslaatje
Kreeft “belle vue” (wij serveren een kreeft van ca 700 gram)48.50
Kreeft gegrild met koude sausjes (wij serveren een kreeft van ca 700 gram)48.90
King krab met 2 koude sausjes en sla mixed61.5
Lekkernijenplateau voor 2 personen per persoon78
oesters, coquilles, kreeft, langoustines, mosseltjes, schelpdieren, krab, tomaat garnaal, diverse zeevruchten, ganzenleverterrine, sausjes enz…
1 deel wordt geserveerd op ijs en een tweede deel op plateau
De specialiteit van het huis:
Zeevruchtenschotel volledig op ijs geserveerd (= zeer uitgebreide plateau fruits de mer, geserveerd zoals in Bretagne)75

Vleesgerechten

Frietjes, kroketjes, puree, rijst, aardappel in de schil of gratin-aardappelen zijn in de prijs inbegrepen
Kipfilet met saus naar keuze en gemengde salade21.9
Rumsteak charolais met een saus naar keuze en een slaatje25.90
Coq au vin (jong haantje – rode wijnsaus – zilveruitjes)26.50
Traag gegaarde lamschenkel – gestoofde flageolets in goede boter26.90
Osso bucco (met tomatensaus en erwtjes) geserveerd met pasta26.70
A la minute bereide steak tartaar met slaatje25.90
Varkenshaasje met saus naar keuze en warme groentjes24.9
Filet pure met een saus naar keuze33.80
Filet pure “Oliver” geserveerd met rode wijnsaus en warme groentewaaier35.90
Chateaubriand met brede waaier van warme groenten een saus naar keuze voor 2 personen70
Brochette “Oliver” geserveerd met gemengde sla en 2 warme sausjes27.5
Kalfszwezeriken – kalfsjus - seizoengroentjes 35.90

Voorgerecht keuze:

  • Wildkroketjes – fijn gegarneerd
  • Risotto met bospaddenstolen

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Traag gegaarde reewangen- bospaddenstoelen – butternut pompoenpuree
  • Gepocheerde zalmmoot – roomspinazie – parmesaan

Nagerecht keuze:

  • Dame Noir “klassieke wijze” – chocoladroomijs – chocoladesaus
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 38.50 euro

te reserveren via deze link

Geschenktip!
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?