Brasserie – Restaurant
Afhaalgerechten Oliver

Hoofdgerechten

Visgerechten

Op spiegelplaat geroosterde zalm met kreeftenbearnaise26.00
Vis van de dag op wijze van de chef29.20
Kabeljauwhaasje - spinazie - witte wijnsaus - gegratineerd29.70
Hele gebakken zeetong “meunière” (netto 600 gram)42.50
Op vel gebakken zeebaars – trostomaatjes – olijven – olijfolie - bladspinazie34
Oostendse vispan29.90
Noordzeebouillabaisse zonder kreeft voor 2 personen77
Noordzeebouillabaisse met kreeft voor 2 personen99.90
Risotto van vis – schaal-en schelpdieren min 2 personen geserveerd in grote schaal voor 2 personen – aanrader!!! Per persoon35.90

Zeevruchten, schaaldieren, kreeft

Gamba’s à la plancha (reuze gamba’s aanrader ca 260 gram/stuk)36.90
Gamba’s lookroomsaus (reuze gamba’s aanrader ca 260 gram/stuk)36.90
Wilde scampi – gele kerrie26.70
Wilde scampi “Diabolique” (met pittige tomatensaus)26.70
De gamba – en scampibereidingen worden geserveerd met rauwkostslaatje
Kreeft “belle vue” (wij serveren een kreeft van ca 700 gram)49.50
Kreeft gegrild met koude sausjes (wij serveren een kreeft van ca 700 gram)49.50
King krab met 2 koude sausjes en sla mixed65.50
Lekkernijenplateau voor 2 personen per persoon80
oesters, coquilles, kreeft, langoustines, mosseltjes, schelpdieren, krab, tomaat garnaal, diverse zeevruchten, ganzenleverterrine, sausjes enz…
1 deel wordt geserveerd op ijs en een tweede deel op plateau
De specialiteit van het huis:
Zeevruchtenschotel volledig op ijs geserveerd (= zeer uitgebreide plateau fruits de mer, geserveerd zoals in Bretagne)76

Vleesgerechten

Frietjes, kroketjes, puree, rijst, aardappel in de schil of gratin-aardappelen zijn in de prijs inbegrepen
Kipfilet met saus naar keuze en gemengde salade23.30
Rumsteak charolais met een saus naar keuze en een slaatje25.90
Coq au vin (jong haantje – rode wijnsaus – zilveruitjes)26.90
Traag gegaarde lamschenkel – gestoofde flageolets in goede boter26.90
Osso bucco (met tomatensaus en erwtjes) geserveerd met pasta26.90
A la minute bereide steak tartaar met slaatje26.50
Varkenshaasje met saus naar keuze en warme groentjes24.90
Filet pure met een saus naar keuze34.80
Filet pure “Oliver” geserveerd met rode wijnsaus en warme groentewaaier36.90
Chateaubriand met brede waaier van warme groenten een saus naar keuze voor 2 personen76
Brochette “Oliver” geserveerd met gemengde sla en 2 warme sausjes27.90
Kalfszwezeriken – kalfsjus - seizoengroentjes 36.90

Voorgerecht keuze:

  • Verse groentesoep van de dag
  • Risotto van wilde scampi
  • Diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Spaghetti Carbonara
  • Traag gegaarde varkensschenkel – in goede boter gebakken boontjes – rozemarijnaardappel
  • Gepocheerde zeewolf dugléré

Nagerecht keuze:

  • Spiraal van passievrucht – merengue – tartelette
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 39.50 euro

te reserveren via deze link