Brasserie – Restaurant

Kerstdagen – Nieuwjaar

Wij zijn geopend op kerstavond en oudejaarsavond vanaf 19u. Op kerstdag en nieuwjaarsdag vanaf 11u30.

Er is voor de feestperiode een feestmenu voorzien (van 21 december tot en met 9 januari, maar u kan ook à la carte dineren of een keuze maken uit onze suggesties.

Voorgerechten

Koude voorgerechten

  • Carpaccio van rundvlees met parmesaan en fijne olijfolie 13.90
  • Diepe oesters natuur (6 stuks) geserveerd op schilferijs 15.45
  • Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar 16.10
  • Lauw geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing 16.50
  • Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise) 15.90
  • Ganzenleverterrine – espuma van peer – vijgenbrood 18.50
  • Top pata negra – 36 maanden gerijpt 17.00/23.50
  • Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen 18.90
  • Halve kreeft” belle vue” 26.90

Soepen

  • Dagsoep 8.00
  • Bisque 14.50

Warme voorgerechten

  • Kaaskroketten 13.90
  • Ardeense kroketten (kaaskroketten met Ardeense ham) 14.30
  • Briekroketjes – gemengde sla met walnoten – frambozendressing 14.90
  • Kibbeling met verse tartaarsaus   13.50
  • Garnaalkroketten met Zeebrugse grijze garnaaltjes  19.50
  • Scampi “Diabolique” in een pittige tomatensaus  16.70
  • Escargots op Bourgondische wijze  13.90
  • Kalfszwezerik – Parijse champignons – oesterzwam – truffelboter 21.90
  • Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje – zeekraal  20.90

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van bospaddenstoelen – stukjes wilde Kempische bosduif
  • Wildkroketten – fijn gegarneerd
  • 6 diepe franse oesters – op schilferijs geserveerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Kempische bosduif – krokantje van kalfszwezerik – schuim van kasteelbier – bospaddenstoelen – pastinaakpuree
  • Noordzeebouillabaisse – toast en rouille

Nagerecht keuze:

  • Tartufo (ijsbonbon – truffelchocolade – cacao)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link