Brasserie – Restaurant

Voorgerechten

Koude voorgerechten

  • Carpaccio van rundvlees met parmesaan en fijne olijfolie 13.90
  • Diepe oesters natuur (6 stuks) geserveerd op schilferijs 14.45
  • Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar 14.90
  • Lauw geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing 14.90
  • Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise) 14.50
  • Ganzenleverterrine – espuma van peer – vijgenbrood 16.70
  • Assortiment van verse meloen met gandaham (geserveerd met een glaasje dessertwijn) 15.90
  • Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen 17.20
  • Halve kreeft” belle vue” 25.90

Soepen

  • Dagsoep 8.00
  • Bisque 14.50

Warme voorgerechten

  • Kaaskroketten 13.70
  • Ardeense kroketten (kaaskroketten met Ardeense ham) 13.90
  • Garnaalkroketten met Zeebrugse grijze garnaaltjes 15.70
  • Scampi “Diabolique” in een pittige tomatensaus 15.90
  • Escargots op Bourgondische wijze 13.90
  • Kalfszwezerik – Parijse champignons – oesterzwam – truffelboter 19.90
  • Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje – zeekraal 18.70