Brasserie – Restaurant

Kerstdagen – Nieuwjaar

Wij zijn geopend op kerstavond en oudejaarsavond vanaf 19u. Op kerstdag en nieuwjaarsdag vanaf 11u30.

Er is voor de feestperiode een feestmenu voorzien (van 21 december tot en met 9 januari, maar u kan ook à la carte dineren of een keuze maken uit onze suggesties.

Suggesties

Cocktails

  • Cocktail Mojito 11.00
  • Cocktail virgin Mojito 7.50
  • Homemade lemonade  4.80

Voorgerechten:

  • Cappuccino van boschampignons – stukjes wilde bosduif 13.50
  • Wildkroketjes – fijn gegarneerd 14.90
  • Kort gebakken carpaccio van hert – granaatappel – truffelolie –  rucola – gran maraviakaas 15.90
  • Gebakken ganzenlever – cuberdonsiroop – vijgenbrood – verse vijg 21.90
  • Trio van ganzenleverbereidingen (gebakken, terrine, crême brulée)  24.50
  • Handgesneden wilde zeebaars – citroenolijfolie – haringkaviaar – bottarga  15.90
  • Diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs  15.45
  • Proefbordje met 3 diepe Franse oesters en 3 platte Zeeuwse oesters op ijs  19.10
  • Diepe Franse oesters op Japanse wijze (ponzu – peasalad – forelkaviaar) 19.30
  • Platte Zeeuwse oesters – geserveerd op schilferijs   24.90
  • Platte Zeeuwse oesters – fine Champagne  27.90

Aanbevolen glaasje wijn voor bij de ganzenleverbereidingen:

  • Oostenrijk: Tschida – Angerhof – Auslese   glaasje: 5.50   karaf 1/2de liter: 19.50       fles 32.90

Hoofdgerechten:

  • Waaier van everzwijnfilet – wildsausje met frambozen – pastinaakpuree 23.90
  • Kempische wilde bosduif – krokantje kalfszwezerik – schuim van kasteelbier – natuurjus – bospaddenstoelen – pastinaakpuree 24.90
  • Waaier van hertensteak – gesmoorde savooi met spek – wildsaus met cuberdons 27.60
  • Wildragout met klassieke garnituurtjes  27.90
  • Op vel gebakken fazantenfilet – jonge aardappelen –   gesmoorde wintergroenten  – gesmolten ganzenlever   27.80
  • Gegratineerd witloof – met kaassaus – gekookte ham   21.90
  • Kort gebakken hazenfilet – natuurjus met groene pepertjes – truffelraviolini    33.90
  • Penne met pompoen – scampi – gele kerrie   17.90
  • Risotto van vis en schaal – en schelpdieren (min 2 personen)   pp 28.90
  • Op vel gebakken kabeljauwhaas – bospaddenstoelen – raviolini met pecorino en  artisjok – mousseline met gerookte kabeljauwlever 28.90

Nagerechten:

  • Tartufo (ijsbonbon met truffelchocolade – cacao) 8.70
  • Kaasbordje fijn gegarneerd 12.90/16.90

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van bospaddenstoelen – stukjes wilde Kempische bosduif
  • Wildkroketten – fijn gegarneerd
  • 6 diepe franse oesters – op schilferijs geserveerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Kempische bosduif – krokantje van kalfszwezerik – schuim van kasteelbier – bospaddenstoelen – pastinaakpuree
  • Noordzeebouillabaisse – toast en rouille

Nagerecht keuze:

  • Tartufo (ijsbonbon – truffelchocolade – cacao)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link