Brasserie – Restaurant

Kerstdagen – Nieuwjaar

Wij zijn geopend op kerstavond en oudejaarsavond vanaf 19u. Op kerstdag en nieuwjaarsdag vanaf 11u30.

Er is voor de feestperiode een feestmenu voorzien (van 21 december tot en met 9 januari, maar u kan ook à la carte dineren of een keuze maken uit onze suggesties.

Nagerechten

  • Chocolademousse 8.50
  • Tarte tatin met vanilleroomijs (gecarameliseerde appeltaart) 11.55
  • Tiramisu 9.75
  • Profiterols (soesjes opgevuld met roomijs en overgoten met warme chocolade) 9.50
  • Dessert Da Vinci (ijstaartje met sorbet en roomijs) 9.00
  • Café glacé natuur (mokkaroomijs natuur) 8.70
  • Dame blanche met verse chocoladesaus 9.00
  • Crême brulée 9.00
  • Moelleux van chocolade – vanilleroomijs 11.50
  • Trio van in huis bereide nagerechten 12.90
  • Coupe met vanilleroomijs zonder suiker (geschikt voor diabetici) 10.00
  • Kaasbordje fijn gegarneerd (enkel tijdens herfst – en wintermaanden) 12.90

 

Koffiekaart

 

  • Espresso, thee of Italiaanse cappucino met zoetigheden 3.45
  • Irish koffie, French koffie, Italiaanse koffie, Russische koffie Mandarin Napoléon koffie, Antwerpse koffie, Hasseltse koffie, Bailey’s koffie, Olivers koffie (met Poire en marquisette), Spaanse koffie 9.25

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van bospaddenstoelen – stukjes wilde Kempische bosduif
  • Wildkroketten – fijn gegarneerd
  • 6 diepe franse oesters – op schilferijs geserveerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Kempische bosduif – krokantje van kalfszwezerik – schuim van kasteelbier – bospaddenstoelen – pastinaakpuree
  • Noordzeebouillabaisse – toast en rouille

Nagerecht keuze:

  • Tartufo (ijsbonbon – truffelchocolade – cacao)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link