Brasserie – Restaurant

Nagerechten

  • Chocolademousse 8.50
  • Tarte tatin met vanilleroomijs (gecarameliseerde appeltaart) 11.55
  • Tiramisu 9.75
  • Profiterols (soesjes opgevuld met roomijs en overgoten met warme chocolade) 9.50
  • Dessert Da Vinci (ijstaartje met sorbet en roomijs) 9.00
  • Café glacé natuur (mokkaroomijs natuur) 8.70
  • Dame blanche met verse chocoladesaus 9.00
  • Crême brulée 9.00
  • Moelleux van chocolade – vanilleroomijs 11.50
  • Trio van in huis bereide nagerechten 12.90
  • Coupe met vanilleroomijs zonder suiker (geschikt voor diabetici) 10.00
  • Kaasbordje fijn gegarneerd (enkel tijdens herfst – en wintermaanden) 12.90

 

Koffiekaart

 

  • Espresso, thee of Italiaanse cappucino met zoetigheden 3.45
  • Irish koffie, French koffie, Italiaanse koffie, Russische koffie Mandarin Napoléon koffie, Antwerpse koffie, Hasseltse koffie, Bailey’s koffie, Olivers koffie (met Poire en marquisette), Spaanse koffie 9.25

 

 

 

nieuws_terras