Brasserie – Restaurant

Kerstdagen – Nieuwjaar

Wij zijn geopend op kerstavond en oudejaarsavond vanaf 19u. Op kerstdag en nieuwjaarsdag vanaf 11u30.

Er is voor de feestperiode een feestmenu voorzien (van 21 december tot en met 9 januari, maar u kan ook à la carte dineren of een keuze maken uit onze suggesties.

Menu’s

Alle menu’s worden enkel geserveerd per tafel

Menu “Oliver” 46.90

Carpaccio van rundvlees met olijfolie en parmesaan
of oesters natuur, geserveerd op schilferijs
***
Sorbet
***
Filet pure – rode wijnsaus – warme groentjes
of
onze vissuggestie
of
onze wildsuggestie (seizoen)
***
Dessert Da Vinci
of kaasbordje (herfst – en wintermaanden)

Menu Lammerenberg 48,90

Vitello tonato (dun gesneden kalfsfilet – tonijnmayonaise)
***
Sorbet
***
Op spiegelplaat geroosterde zalm – warme groentjes – kreeftenbearnaise
of
Onze wildsuggestie (seizoen)
***
Duo van mini-dessertjes
of kaasbordje (herfst – en wintermaanden)

Menu “ter duinen”50.90

Halve Canadese kreeft “belle vue”
***
Sorbet
***
Kalfszwezeriken – gesmoorde seizoengroenten – rode wijnsaus – knolselderpuree
of
onze vissuggestie
of
onze wildsuggestie (seizoen)
***
Dessert van de chef
of kaasbordje (herfst – en wintermaanden)

Suggestiemenu van de chef 51.90

Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje – zeekraal
***
Sorbet
***
Texelse lamfilet – tierentijnmosterd – flageolets
of
onze wildsuggestie (seizoen)
***
Proeversbordje van de chef
of kaasbordje (herfst – en wintermaanden)

Menu voor de visliefhebber 59.90

Oesters natuur, geserveerd op schilferijs
***
Sorbet
***
Rijkelijk gegarneerde bouillabaisse van de Noordzee, geserveerd met halve kreeft,
toast en rouille
***
Crème brulée of kaasbordje (herfst – en wintermaanden)

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van bospaddenstoelen – stukjes wilde Kempische bosduif
  • Wildkroketten – fijn gegarneerd
  • 6 diepe franse oesters – op schilferijs geserveerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Kempische bosduif – krokantje van kalfszwezerik – schuim van kasteelbier – bospaddenstoelen – pastinaakpuree
  • Noordzeebouillabaisse – toast en rouille

Nagerecht keuze:

  • Tartufo (ijsbonbon – truffelchocolade – cacao)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link