Brasserie – Restaurant

Menu’s

Alle menu’s worden enkel geserveerd per tafel

Menu “Oliver” 46.90

Carpaccio van rundvlees met olijfolie en parmesaan
of oesters natuur, geserveerd op schilferijs
***
Sorbet
***
Filet pure – rode wijnsaus – warme groentjes
of
onze vissuggestie
of
onze wildsuggestie (seizoen)
***
Dessert Da Vinci
of kaasbordje (herfst – en wintermaanden)

Menu Lammerenberg 48,90

Vitello tonato (dun gesneden kalfsfilet – tonijnmayonaise)
***
Sorbet
***
Op spiegelplaat geroosterde zalm – warme groentjes – kreeftenbearnaise
of
Onze wildsuggestie (seizoen)
***
Duo van mini-dessertjes
of kaasbordje (herfst – en wintermaanden)

Menu “ter duinen”50.90

Halve Canadese kreeft “belle vue”
***
Sorbet
***
Kalfszwezeriken – gesmoorde seizoengroenten – rode wijnsaus – knolselderpuree
of
onze vissuggestie
of
onze wildsuggestie (seizoen)
***
Dessert van de chef
of kaasbordje (herfst – en wintermaanden)

Suggestiemenu van de chef 51.90

Kort gebakken coquilles – saffraan – sherrysausje – zeekraal
***
Sorbet
***
Texelse lamfilet – tierentijnmosterd – flageolets
of
onze wildsuggestie (seizoen)
***
Proeversbordje van de chef
of kaasbordje (herfst – en wintermaanden)

Menu voor de visliefhebber 59.90

Oesters natuur, geserveerd op schilferijs
***
Sorbet
***
Rijkelijk gegarneerde bouillabaisse van de Noordzee, geserveerd met halve kreeft,
toast en rouille
***
Crème brulée of kaasbordje (herfst – en wintermaanden)

 

 

 

nieuws_terras