Brasserie – Restaurant

Kerstdagen – Nieuwjaar

Wij zijn geopend op kerstavond en oudejaarsavond vanaf 19u. Op kerstdag en nieuwjaarsdag vanaf 11u30.

Er is voor de feestperiode een feestmenu voorzien (van 21 december tot en met 9 januari, maar u kan ook à la carte dineren of een keuze maken uit onze suggesties.

maandmenu

Maandmenu wildseizoen vanaf 13/10

 

Voorgerecht keuze:

  • Trio van ganzenbereidingen (gebakken – crême brulée -terrine)
  • Proefbordje van 3 diepe Franse en 3 Zeeuwse platte oesters, geserveerd op schilferijs

 

Sorbet

 

Hoofdgerecht keuze:

  • Waaier van hertensteak – gesmoorde savooi met spek – wildsaus met cuberdons
  • Op vel gebakken kabeljauwhaas – bospaddenstoelen – raviolini met pecorino en artisjok – mousseline met gerookte kabeljauwlever

 

Dessert keuze:

  • Sabayon op klassieke wijze met Marsala
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd

47.90
Aangepaste wijnen: 27.00

 

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van bospaddenstoelen – stukjes wilde Kempische bosduif
  • Wildkroketten – fijn gegarneerd
  • 6 diepe franse oesters – op schilferijs geserveerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Kempische bosduif – krokantje van kalfszwezerik – schuim van kasteelbier – bospaddenstoelen – pastinaakpuree
  • Noordzeebouillabaisse – toast en rouille

Nagerecht keuze:

  • Tartufo (ijsbonbon – truffelchocolade – cacao)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link