Brasserie – Restaurant

Kerstdagen – Nieuwjaar

Wij zijn geopend op kerstavond en oudejaarsavond vanaf 19u. Op kerstdag en nieuwjaarsdag vanaf 11u30.

Er is voor de feestperiode een feestmenu voorzien (van 21 december tot en met 9 januari, maar u kan ook à la carte dineren of een keuze maken uit onze suggesties.

Kleine kaart

Koude snacks (geserveerd als hoofdgerecht)

  • Gevarieerde schotel “Oliver” (uitgebreide koude schotel met groenten, vlees, tomaat garnaal en vis) 23.50
  • Vegetarische koude schotel  (verzorgd rauwkostassortiment met kaas, sla en eitje) 20.90
  • Italiaanse ham met meloen en glaasje dessertwijn 17.80
  • Italiaanse ham met rauwkostgarnituur  17.80
  • Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen  21.90
  • Tomaat gevuld met grijze garnalen (2 stuks)   28.90
  • Lang gesneden gerookte zalm, fijn gegarneerd  20.30
  • Lauw geitenkaasje met honingvinaigrette 19.10
  • Ganzenleverterrine – espuma van peer – vijgenbrood17.70
  • Carpaccio van rundvlees met parmesaan 17.30
  • Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar    18.90
  • Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)  18.30
  • Kaasbord fijn gegarneerd    16.90
  • Toast kannibaal (met à  la minute gemalen rundvlees)   17.80

Warme snacks (geserveerd als hoofdgerecht)

  • Uitsmijter  (met rauwkostgarnituur) 13.30
  • Kaaskroketten (2 stuks -met rauwkostgarnituur) 15.90
  • Garnaalkroketten met grijze garnaaltjes(2 st) met rauwkost 18.70
  • Ardeense kroketten (2 stuks met rauwkostgarnituur) (kaaskroketjes gevuld Ardeense ham geserveerd met rauwkost) 16.30
  • Escargots op Bourgondische wijze  13.90

Omelet wordt geserveerd op ijzeren plaat:

  • Omelet natuur   9.50
  • Omelet met spek   13.30
  • Omelet met verse champignons  13.90
  • Omelet met gerookte zalm en champignons    15.40
  • Boerenomelet  (rijkelijke omelet met veel groenten, aardappelen en spek)   16.55
  • Toast met verse gebakken champignons 16.70
  • Gegratineerd witloof (van oktober tem maart)  20.90
  • Croque monsier (met rauwkostgarnituur) 9.90
  • Croque madame (met rauwkostgarnituur) 10.50
  • Croque hawai (met rauwkostgarnituur)  11.90
  • Croque gerookte zalm (met rauwkostgarnituur)14.70
  • Croque “Oliver” met exotisch fruit gegarneerd  14.55

Dagmenu

Verkrijgbaar van maandag tot zaterdag van 11u30 tot 15 uur
Voorgerecht of soep – hoofdschotel – dessert    27.90

 

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van bospaddenstoelen – stukjes wilde Kempische bosduif
  • Wildkroketten – fijn gegarneerd
  • 6 diepe franse oesters – op schilferijs geserveerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Kempische bosduif – krokantje van kalfszwezerik – schuim van kasteelbier – bospaddenstoelen – pastinaakpuree
  • Noordzeebouillabaisse – toast en rouille

Nagerecht keuze:

  • Tartufo (ijsbonbon – truffelchocolade – cacao)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link