Brasserie – Restaurant

Kleine kaart

Koude snacks (geserveerd als hoofdgerecht)

  • Gevarieerde schotel “Oliver” (uitgebreide koude schotel met groenten, vlees, tomaat garnaal en vis) 23.50
  • Vegetarische koude schotel  (verzorgd rauwkostassortiment met kaas, sla en eitje) 20.90
  • Italiaanse ham met meloen en glaasje dessertwijn 17.80
  • Italiaanse ham met rauwkostgarnituur  17.80
  • Cocktail van Zeebrugse grijze garnalen  21.90
  • Tomaat gevuld met grijze garnalen (2 stuks)   28.90
  • Lang gesneden gerookte zalm, fijn gegarneerd  20.30
  • Lauw geitenkaasje met honingvinaigrette 19.10
  • Ganzenleverterrine – espuma van peer – vijgenbrood17.70
  • Carpaccio van rundvlees met parmesaan 17.30
  • Gerookte paling – groene appel – zure room – haringkaviaar    18.90
  • Vitello tonato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)  18.30
  • Kaasbord fijn gegarneerd    16.90
  • Toast kannibaal (met à  la minute gemalen rundvlees)   17.80

Warme snacks (geserveerd als hoofdgerecht)

  • Uitsmijter  (met rauwkostgarnituur) 13.30
  • Kaaskroketten (2 stuks -met rauwkostgarnituur) 15.90
  • Garnaalkroketten met grijze garnaaltjes(2 st) met rauwkost 18.70
  • Ardeense kroketten (2 stuks met rauwkostgarnituur) (kaaskroketjes gevuld Ardeense ham geserveerd met rauwkost) 16.30
  • Escargots op Bourgondische wijze  13.90

Omelet wordt geserveerd op ijzeren plaat:

  • Omelet natuur   9.50
  • Omelet met spek   13.30
  • Omelet met verse champignons  13.90
  • Omelet met gerookte zalm en champignons    15.40
  • Boerenomelet  (rijkelijke omelet met veel groenten, aardappelen en spek)   16.55
  • Toast met verse gebakken champignons 16.70
  • Gegratineerd witloof (van oktober tem maart)  20.90
  • Croque monsier (met rauwkostgarnituur) 9.90
  • Croque madame (met rauwkostgarnituur) 10.50
  • Croque hawai (met rauwkostgarnituur)  11.90
  • Croque gerookte zalm (met rauwkostgarnituur)14.70
  • Croque “Oliver” met exotisch fruit gegarneerd  14.55

Dagmenu

Verkrijgbaar van maandag tot zaterdag van 11u30 tot 15 uur
Voorgerecht of soep – hoofdschotel – dessert    27.90

 

 

 

 

nieuws_terras