Brasserie – Restaurant
cadeaubon

op zoek naar een cadeau?

Valentijn

Wij zullen (uitzonderlijk) geopend zijn met Valentijn op woensdag 14/2 en gesloten op donderdag 15/2.

FEESTMENU  Kerstdagen – Nieuwjaar 2017-2018

Voorgerechten (keuze)

  • Trio van ganzenbereidingen (gebakken – terrine – creme brulée)
  • Proeversbordje met 3 platte Zeeuwse oesters en 3 diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs
  • Handgesneden wilde zeebaars – citroenolijfolie – haringkaviaar – bottarga – zure room

Sorbet van prosecco met perzik

Hoofdgerechten (keuze)

  • Gepocheerde jonge tarbot – oestermousseline – bospaddenstoelen met jonge bladspinazie – pastinaakpuree
  • Waaier van hertensteak – truffelsausje – peertje in Bordeauxwijn – airelles – bospaddenstoelen – pastinaakpuree

Nagerechten (keuze)

  • Triologie van onze nagerechten: (Panna cotta – chocoladeschuim – creme brulée)
  • Kaasassortiment – fijne garnituren

59.50 euro pp
27.90 euro, aangepaste wijnen

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Ravioli gevuld met truffel – romig truffelsausje
  • Gevulde Sint-Jacobschelp gegratineerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Varkenswangen – warme groentewaaier – natuurjus – aardappelkroketjes
  • Op vel gebakken kabeljauw – beukenzwam – jonge bladspinazie – blanke botersaus – deegwaren gevuld met zilt zeewier

Nagerecht keuze:

  • Tartufo bianco (ijsbonbon –  espressoroomijs – meringue)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link