Brasserie – Restaurant

Kerstdagen – Nieuwjaar

Wij zijn geopend op kerstavond en oudejaarsavond vanaf 19u. Op kerstdag en nieuwjaarsdag vanaf 11u30.

Er is voor de feestperiode een feestmenu voorzien (van 21 december tot en met 9 januari, maar u kan ook à la carte dineren of een keuze maken uit onze suggesties.

Aperitieven

Begeleidende tapas voor bij uw aperitief

  • Top pata negra, 36 maanden gerijpt  17.00/23.50
  • Kibbeling met tartaarsaus (6 stuks)  13.50

 

  • Sherry 6.20
  • Porto rood/wit 6.30
  • Oude porto 12.50
  • Martini rood/wit/fiero 7.30
  • Vermouth riserva speciale  9.00
  • Cocktail frozen strawberry mojito  11.00
  • Campari orange/soda 8.90
  • Kirr 5.20
  • Kirr royale 11.90
  • Glaasje cava 7.35
  • Aperitief “Maison” (glas cava rosé) 9.70
  • Cava brut mini-flesje 20 cl 11.90
  • Gancia 7.30
  • Bacardi, Wodka (frisdrank inbegrepen) 9.10
  • Pernod, pastis, ricard 7.80
  • Glas dessertwijn 6.00
  • Sangria (zelfbereid en zeer verzorgd gegarneerd) 11.50
  • Glaasje Champagne 12.70
  • Champagnecocktail “Etna” 12.80

Onze mooie selectie Gin geserveerd met aangepaste tonic

  • Bombay Sapphire  9.20
  • Bayswater 11.10
  • Beefeater London dry Gin  14.30
  • Bobby’s Schiedam Dry Gin – Nederland     13.40
  • Botanic London dry Gin 15.70
  • Bulldog    14.10
  • Buss NO. 509 Elderflower of Rasberry of Pink Grapefruit  14.50
  • Citadelle Gin    13.70
  • Copperhead Gin  14.70
  • Copperhead Black Batch 15.50
  • Daffy’s Gin   14.60
  • Double you (w) Gin 13.90
  • Filliers dry Gin 10.90
  • Forest dry Gin winter   14.20
  • Gillmore  14.60
  • Gin Mare  14.90
  • Gin Sul  13.90
  • Gordon’s London dry Gin    9.20
  • Ground Control 1 Potato 15.50
  • G’vine    13.90
  • Hendrick’s   13.70
  • King of Soho  14.20
  • Magellan Blue Gin  9.40
  • Monkey 47   15.50
  • Sharish blue magic Gin – Portugal  14.30
  • Sloane’s    13.40
  • Tanqueray Dry Gin 12.90
  • Ungava  13.20

 

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van bospaddenstoelen – stukjes wilde Kempische bosduif
  • Wildkroketten – fijn gegarneerd
  • 6 diepe franse oesters – op schilferijs geserveerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Kempische bosduif – krokantje van kalfszwezerik – schuim van kasteelbier – bospaddenstoelen – pastinaakpuree
  • Noordzeebouillabaisse – toast en rouille

Nagerecht keuze:

  • Tartufo (ijsbonbon – truffelchocolade – cacao)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link