Brasserie – Restaurant

Kerstdagen – Nieuwjaar

Wij zijn geopend op kerstavond en oudejaarsavond vanaf 19u. Op kerstdag en nieuwjaarsdag vanaf 11u30.

Er is voor de feestperiode een feestmenu voorzien (van 21 december tot en met 9 januari, maar u kan ook à la carte dineren of een keuze maken uit onze suggesties.

Afhaalgerechten

Afhaalbrochure eindejaar en feestdagen 2017 – 2018

Wij hebben een ruime ervaring in de verzorging van catering en afhaalgerechten.
Alle afhaalgerechten worden netjes verpakt zodat U ze gemakkelijk kunt vervoeren en indien nodig terug opwarmen.
Op eenvoudig verzoek worden de gerechten geserveerd op porseleinen borden, die nadien terugbezorgd kunnen worden.
Vul hieronder uw online-bestelling in en klik daarna op verzenden. U wordt op de hoogte gebracht.
Online bestellen kan echter enkel 24u op voorhand. Woensdag kan u geen gerechten afhalen.
Smakelijk!
1 Uw Keuze
2 Uw Gegevens
  • Prijs: € 46,00 Aantal:
    Amuse in mini-glaasje /// Sint Jacobschelp /// Wildragout met garnituren - pastinaakpuree /// Panna cotta met rode vruchten
  • ------------------------------
  • Amuses mini-glaasje (glaasje inbegrepen in de prijs):

  • Prijs: € 3,00 Aantal:
  • Prijs: € 4,50 Aantal:
  • Prijs: € 4,70 Aantal:
  • Prijs: € 4,80 Aantal:
  • Soepen, prijs per persoon

  • Prijs: € 5,00 Aantal:
  • Prijs: € 9,50 Aantal:
  • Prijs: € 7,00 Aantal:
  • Kroketjes zelf te bakken (per stuk)

  • Prijs: € 2,00 Aantal:
  • Prijs: € 3,40 Aantal:
  • Prijs: € 5,10 Aantal:
  • Prijs: € 4,00 Aantal:
  • Koude schotel

  • Prijs: € 29,50 Aantal:
    Samengesteld met gerookte vis, kippenboutje tomaat garnaal, kalfsvlees, gepocheerde zalm, beenham, gevuld eitje, rauwkost, broodjes en 2 koude sausjes
  • Prijs: € 29,50 Aantal:
    Samengesteld met gerookte vis, kippenboutje tomaat garnaal, kalfsvlees, gepocheerde zalm, beenham, gevuld eitje, rauwkost, broodjes en 2 koude sausjes
  • Voorgerechten

    maximum 3 verschillende keuzen per afhaalbestelling
  • Prijs: € 12,90 Aantal:
    van rundsvlees met parmesaan - rucola
  • Prijs: € 13,20 Aantal:
    granaatappel – truffelolie
  • Prijs: € 13,90 Aantal:
    Assortiment van verse meloen en gerookte ham
  • Prijs: € 15,90 Aantal:
    coxappel - zure room
  • Prijs: € 17,50 Aantal:
    fijn gegarneerd
  • Prijs: € 24,50 Aantal:
  • Prijs: € 18,90 Aantal:
  • Prijs: € 17,50 Aantal:
  • Prijs: € 14,30 Aantal:
    geserveerd op schilferijs
  • Prijs: € 20,50 Aantal:
    geserveerd op schilferijs
  • Prijs: € 18,10 Aantal:
  • Prijs: € 14,50 Aantal:
  • ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Hoofdgerechten

    maximum 3 verschillende keuzen per afhaalbestelling
  • Prijs: € 10,00 Aantal:
  • Prijs: € 12,50 Aantal:
  • Prijs: € 17,50 Aantal:
  • Prijs: € 20,00 Aantal:
    spinazieroom – oesterzwammensaus - pastinaakpuree
  • Prijs: € 24,00 Aantal:
  • Prijs: € 18,00 Aantal:
  • Prijs: € 18,50 Aantal:
  • Prijs: € 26,00 Aantal:
  • Prijs: € 33,00 Aantal:
    geserveerd met toast en rouille
  • Prijs: € 45,00 Aantal:
    geserveerd met rouille
  • Prijs: € 46,00 Aantal:
  • Prijs: € 53,50 Aantal:
    tomaten - fijne groentjes - aardappelen
  • Prijs: € 71,90 Aantal:
    SPECIALITEIT VAN HET HUIS: platte en diepe oesters, coquilles, kreeft, langoustines, moules parquées, krab, clams, palourdes, king krab, wulken, kreukels, venusschelpen, ongepelde grijze garnalen, gamba, scampi, koude sausjes, broodjesassortiment
  • ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Nagerechten

  • Prijs: € 12,50 Aantal:
    garni
  • Prijs: € 16,80 Aantal:
  • Prijs: € 11,00 Aantal:
  • Prijs: € 6,80 Aantal:
  • Prijs: € 6,50 Aantal:
  • € 0,00

 

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van bospaddenstoelen – stukjes wilde Kempische bosduif
  • Wildkroketten – fijn gegarneerd
  • 6 diepe franse oesters – op schilferijs geserveerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Kempische bosduif – krokantje van kalfszwezerik – schuim van kasteelbier – bospaddenstoelen – pastinaakpuree
  • Noordzeebouillabaisse – toast en rouille

Nagerecht keuze:

  • Tartufo (ijsbonbon – truffelchocolade – cacao)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link