Brasserie – Restaurant

Kerstdagen – Nieuwjaar

Wij zijn geopend op kerstavond en oudejaarsavond vanaf 19u. Op kerstdag en nieuwjaarsdag vanaf 11u30.

Er is voor de feestperiode een feestmenu voorzien (van 21 december tot en met 9 januari, maar u kan ook à la carte dineren of een keuze maken uit onze suggesties.

Actie Wintermenu 2017

Voorgerecht keuze:

Cappucino van bospaddenstoelen – stukjes wilde Kempische bosduif

Wildkroketten – fijn gegarneerd

6 diepe franse oesters – op schilferijs geserveerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

Kempische bosduif – krokantje van kalfszwezerik – schuim van kasteelbier – bospaddenstoelen – pastinaakpuree

Noordzeebouillabaisse – toast en rouille

Nagerecht keuze:

Tartufo (ijsbonbon – truffelchocolade – cacao)

Kaasbordje – fijn gegarneerd

Prijs per persoon 37.50 euro

37,50 Euro - Actie Wildseizoen 2017

Aktiemenu wild 2017 Voorgerecht keuze: - Cappucino van bospaddenstoelen – stukjes wilde Kempische bosduif - Wildkroketten – fijn gegarneerd - 6 diepe franse oesters – op schilferijs geserveerd Sorbet Hoofdgerecht keuze: - Kempische bosduif – krokantje van kalfszwezerik – schuim van kasteelbier – bospaddenstoelen - pastinaakpuree - Noordzeebouillabaisse – toast en rouille Nagerecht keuze: - Tartufo (ijsbonbon – truffelchocolade – cacao) -Kaasbordje – fijn gegarneerd Prijs per persoon 37.50 euro
  • Kies het uur van uw reservatie.
  • Kies
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 

 

 

 

Voorgerecht keuze:

  • Cappucino van bospaddenstoelen – stukjes wilde Kempische bosduif
  • Wildkroketten – fijn gegarneerd
  • 6 diepe franse oesters – op schilferijs geserveerd

Sorbet

Hoofdgerecht keuze:

  • Kempische bosduif – krokantje van kalfszwezerik – schuim van kasteelbier – bospaddenstoelen – pastinaakpuree
  • Noordzeebouillabaisse – toast en rouille

Nagerecht keuze:

  • Tartufo (ijsbonbon – truffelchocolade – cacao)
  • Kaasbordje – fijn gegarneerd
Prijs per persoon 37.50 euro

te reserveren via deze link

FEESTMENU

Voorgerechten (keuze)

  • Trio van ganzenbereidingen (gebakken – terrine – creme brulée)
  • Proeversbordje met 3 platte Zeeuwse oesters en 3 diepe Franse oesters – geserveerd op schilferijs
  • Handgesneden wilde zeebaars – citroenolijfolie – haringkaviaar – bottarga – zure room

Sorbet van prosecco met perzik

Hoofdgerechten (keuze)

  • Gepocheerde jonge tarbot – oestermousseline – bospaddenstoelen met jonge bladspinazie – pastinaakpuree
  • Waaier van hertensteak – truffelsausje – peertje in Bordeauxwijn – airelles – bospaddenstoelen – pastinaakpuree

Nagerechten (keuze)

  • Triologie van onze nagerechten: (Panna cotta – chocoladeschuim – creme brulée)
  • Kaasassortiment – fijne garnituren

59.50 euro pp
27.90 euro, aangepaste wijnen

U kan dit menu reserveren via deze link:

KLIK HIER